twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:55
Εκτύπωση

12

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023 αναμένεται να είναι γεμάτο ποδοσφαιρική δράση στη Χίο, καθώς θα διεξαχθούν σημαντικοί αγώνες για την 8η αγωνιστική της Β' Τοπικής Κατηγορίας.

 

Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, ο Λέων Αφροδισίων θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Όμηρος Καλλιμασιάς στο γήπεδο Φαφαλιείον Βροντάδου. Οι διαιτητές Ντάτης Ν., Θανόπουλος Γ., και Σταματόπουλος Δ., καθώς και ο παρατηρητής αγώνα Σκουλούδης Γεώργιος θα έχουν την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

 

Την Κυριακή, το γήπεδο Φαφαλιείον Βροντάδου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του πρωτοπόρου Βροντάδου Π.Σ. και του Α.Ο. Πανοινούσιος. Οι διαιτητές Τσούχλης Π., Ντάτης Ν. και Κούκης Δ., μαζί με τους παρατηρητές αγώνα Mamutaj Klairind και διαιτησίας Στουπάκης Μ. θα έχουν την ευθύνη της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 12:00.

 

Στο γήπεδο Θυμιανών, ο Α.Ο. Άτλας Νεοχωρίου θα αναμετρηθεί με τον Α.Π.Σ. Λαιλαπάς Λειβαδίων. Διαιτητές έχουν οριστεί οι Πιτταούλης Ν., Στουπάκης Ε. και Μπατσίλα Α.. Ώρα έναρξης του αγώνα 12:00.

 

Στο Ισιδωρίδειο θα αναμετρηθούν η Α.Ε. Καλαμωτής και ο Κ.Ε.Α.Σ. Φαρκαίνα. Οι διαιτητές Πετρίδης Γ., Παπακωνσταντίνου Π., και Μαντουβάλος Β., καθώς και ο παρατηρητής αγώνα Παλής Δημήτριος θα έχουν την ευθύνη του αγώνα.

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

12

image

image

 

Newsletter