twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 16:47
Εκτύπωση

12

Το ποδοσφαιρικό πάθος κορυφώνεται στη Χίο, καθώς η 7η αγωνιστική της Β' Τοπικής Κατηγορίας επιφυλάσσει συναρπαστικές αναμετρήσεις για τους φίλαθλους του νησιού.

 

Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Καλλιμασιάς, ο Α.Σ Ομηρος Καλλιμασιάς θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Άτλας Νεοχωρίου σε έναν αγώνα όπου η ένταση και η δράση αναμένεται να είναι υψηλές. Η διαιτησία του αγώνα θα είναι υπό τον Κουκή Δ., τον Ντάτη Ν. και τον Μαντουβάλο Β., με παρατηρητή τον Βενέτη Ιωάννη.

 

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, τρεις ακόμη συναρπαστικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν. Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, η Κ.Ε.Α.Σ Φαρκαινα θα αναμετρηθεί με τον Λέων Αφροδισίων, σε έναν αγώνα όπου οι Πιτταούλης Ν., Μαντουβάλος Β. και Σταματόπουλος Δ. θα διαιτητεύσουν και ο Mamutaj Klairind θα είναι ο παρατηρητής.

 

Παράλληλα, στο γήπεδο Σέντα, ο Α.Σ.Λ.Σ. Ενωση θα παίξει ενάντια στην Α.Ε. Καλαμωτής με διαιτητές τους Λιόλιας Σ., Βαλλιάνος Θ. και Τζέτα Κ., ενώ ο Πάλης Δημήτριος θα είναι ο παρατηρητής.

 

Τέλος, στο Φαφαλιείον Βροντάδου, ο Α.Π.Σ Λαϊλαπάς Λειβαδιών θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Πανοινούσσιος σε έναν αγώνα που υπόσχεται έντονη ανταγωνιστικότητα και πάθος. Η διαιτησία θα βρίσκεται στα χέρια των Πετρίδη Γ., Μόσχο Σ. και Μπατσίλα Α., με τον Σκουλούδη Γεώργιο να λειτουργεί ως παρατηρητής του αγώνα.

 

Αυτές οι αναμετρήσεις αποτελούν κρίσιμα σημεία στην πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα, καθώς η κάθε ομάδα επιδιώκει να εδραιώσει τη θέση της στη βαθμολογία και να διεκδικήσει μια καλύτερη πορεία για το υπόλοιπο της σεζόν.

12

image

image

 

Newsletter