twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 17:57
Εκτύπωση

Σε έναν αγώνα που κράτησε το κοινό σε αγωνία για 90 λεπτά, ο νεαρός Νίκος Νομικός, μόλις 15 ετών, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του απόδοση ως τερματοφύλακας της ομάδας Μικρασιατική στον αγώνα κόντρα στον Ποσειδώνα.

2023-11-11-175700122

Ο Νομικός, που παρόλη τη νεαρή του ηλικία εμφανίστηκε αποφασιστικός και ψύχραιμος κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποίησε αρκετές σημαντικές αποκρούσεις, προστατεύοντας την εστία του με μαεστρία. Η αυτοπεποίθηση και η τεχνική του εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία δεν είναι παράγοντας όταν υπάρχει ταλέντο και αφοσίωση.

 

Εκτός από τον Νομικό, άλλος ένας 15χρονος, ο Ν. Γεωργούλης, αγωνίστηκε με τη Μικρασιατική, επιδεικνύοντας επίσης εξαιρετικές επιδόσεις και συνεισφέροντας σημαντικά στην ομάδα. Η συμμετοχή δύο τόσο νεαρών παικτών σε έναν σημαντικό αγώνα δείχνει τη δυναμική και την πίστη της ομάδας και του προπονητή του Γιάννη Λύκου στη νεότερη γενιά του ποδοσφαίρου.

 

Και δύο παίχτες έχουν ξεκινήσει από τον Άγιαξ. Ο μεν Γεωργούλης προέρχεται από τα σπλάχνα της ακαδημίας του Γ. Κακούσιου και ο δε Νομικός βρέθηκε εκεί τρία χρόνια. 

12

image

image

 

Newsletter