twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 21:53
Εκτύπωση

Το Κύπελλο Χίου πήρε φέτος ο Κανάρης Νενήτων, καθώς κατάφερε να νικήσει 4-2 στα πέναλτι τη Δάφνη Δαφνώνα. Το σκορ παρέμεινε ισόπαλο 0-0 κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα και της παράτασης.

12

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά οι γκολκίπερ και οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν καλά προσαρμοσμένες. Έτσι, Κανένα από τα δύο συγκροτήματα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο τέρμα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

13

Κατά τη διάρκεια της παράτασης, η κούραση άρχισε να φαίνεται στους παίκτες και οι ευκαιρίες αυξήθηκαν, αλλά και πάλι, τα τέρματα παρέμειναν ανέπαφα. Τελικά, ο αγώνας κατέληξε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Κανάρης Νενήτων κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-2, χάρη στα εύστοχα χτυπήματα των Κοπιτσάρη, Σφήκα, Πελαντή και Λέσι.

 

Οι παίκτες του Κανάρη Νενήτων πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους, καθώς κατέκτησαν το Κύπελλο Χιού σε μια χρονιά κυριολεκτικά «σκοτωμένη», όπου η ομάδα κινδύνευσε να βρεθεί στα μπαράζ καθόδου στη Β’ Τοπική Κατηγορία. Η επιτυχία αυτή έρχεται να ανταμείψει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των παικτών, του προπονητή και του επιτελείου της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι οποίοι δεν τα παράτησαν, αλλά έμειναν προσανατολισμένοι μέχρι τέλους.

 

Από την άλλη πλευρά, η Δάφνη Δαφνώνα μένει με τη γλυκόπικρη γεύση της φιναλίστ του Κυπέλλου Χίου, όπου είναι οι πολυνίκης του θεσμού στο νησί με 12 κατακτήσεις. Παρά την ήττα στα πέναλτι, οι παίκτες της Δάφνης αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη.

 

Η τελική αναμέτρηση του Κυπέλλου Χιού αποτέλεσε μια γιορτή για τους φιλάθλους του νησιού, που παρακολούθησαν τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον και γέμισαν το γήπεδο.

 

12

image

image

 

Newsletter