twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 22:33
Εκτύπωση

image

Τούτη την ώρα ένας διαιτητής της δύναμης της ΕΠΣ Χίου βρίσκεται στο Νοσοκμείο μετά από επεισόδιο που είχε με ποδοσφαιριστή ομάδας. Σε επικοινωνία της ChiosPress με τον Γ. Μαχαίρα μας επιβεβαίωσε ότι ένας διαιτητής βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο και δέχεται τις πρώτες βοήθειες μετά από επεισόδιο που είχε με ποδοσφαιριστή.

 

Δε θα σταθούμε στο επεισόδιο αυτό καθ’ εαυτό, αλλά θα αναφερθούμε στη διοίκηση Νικολαΐδη, η οποία δεν τηρεί τους κανονισμούς με αποτέλεσμα πλέον να έχει χαθεί ο έλεγχος. Δεν είναι μόνο η καραμπινάτη περίπτωση του Ομήρου – Κούτικα, όπου μια ομάδα δεν τήρησε τους κανονισμούς και δεν τιμωρήθηκε, αλλά και πρόσφατα παράγοντας σωματείου υποδομών είχε απρεπή συμπεριφορά σε διαιτητή και υπήρξαν παρεμβάσεις εντός του ΔΣ της ΕΠΣ, παρόλα αυτά η Πειθαρχική λειτούργησε σωστά. Προφανώς και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βλέποντας αυτά  θεώρησε ότι η πράξη του δε θα έχει κάποια ιδιαίτερη ποινή.

 

Από όλα τα παραπάνω συνάγεται ότι αποκλειστικά υπεύθυνη για το κύμα βίας είναι η Διοίκηση Νικολαΐδη, η οποία δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς και δίνει την εντύπωση ότι με τα κατάλληλα μέσα… οι υπαίτιοι μπορούν να ξεγλιστρήσουν.

 

12

image

image

 

Newsletter