twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 15:11
Εκτύπωση

imageΟλοκληρώθηκε το «κυνήγι» που είχε εξαπολυθεί σε βάρος του Χιώτη Διαιτητή, Θ. Γιάχου, καθώς σήμερα κόπηκε από τους πίνακες διαιτησίας. Η εξέλιξη αυτή δεν ξαφνιάζει, αφού μετά τα όσα έχουν γίνει σε βάρος του Γιάχου τον τελευταίο χρόνο θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αναμενόμενο.

 

Η Χίος, η οποία δεν έχει καθόλου εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα, βρισκόταν στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο έχοντας στις τάξεις της έναν διαιτητή Σούπερ Λίγκ και πλέον δε θα έχει ούτε αυτό.

 

Μέχρι στιγμής επικρατεί παγωμάρα στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Χίου, ενώ ίδιος ο Θ. Γιάχος τηρεί στάση σιγής μέχρι στιγμής.

 

Η Διοίκηση Νικολαΐδη που έχει τις τύχες του ποδοσφαίρου της Χίου από τον Φεβρουάριο, επίσης δεν έχει μέχρι στιγμής αντιδράσει, ενώ γνωρίζει καλά ότι ο Θ. Γιάχο από τις κρατήσεις που του γινόταν έφερνε λεφτά στα ταμεία της ΕΠΣ Χίου. Μένει να φανεί εάν θα αντιδράσει τις επόμενες ημέρες ή θα εγκαταλείψει τον συντοπίτη μας διαιτητή μόνο στον λάκκο των λεόντων και των συμφερόντων. Η ίδια μέχρι στιγμής φαίνεται να διαπραγματεύεται σε κεντρικό επίπεδο μόνο για τα μέλη της, καθώς μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η υποψηφιότητα του Στρ. Φεργαδιώτη για Επιτροπή της ΕΠΟ, ο οποίος ως ποδοσφαιρικός παράγοντας δεν έχει να επιδείξει καμιά περγαμηνή, παρά μόνο τις βόλτες του στα Δ.Σ. διαφόρων ομάδων.

 

Ο Γιάχος έχει υπηρετήσει για χρόνια το ποδόσφαιρο της Χίου και όντας διαιτητής Σούπερ Λίγκ, ερχόταν και διεύθυνε αγώνες του τοπικού, τιμώντας την ΕΠΣ που τον ανέδειξε.

 

Ο πρώην διεθνής διαιτητής προφανώς πληρώνει το γεγονός ότι είναι Χιώτης και τον ταυτίζουν με τον Γ. Σαρρή, ο οποίος στο διάστημα της παραμονής του στην ΕΠΟ δημιούργησε ισχυρούς ποδοσφαιρικούς εχθρούς.

12

image

image

 

Newsletter