twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 14:47
Εκτύπωση

imageΩς ιστορική μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για την ΕΠΣ Χίου, καθώς επίσημα εγκαταλείφθηκε το στρατόπεδο «Ολυμπιακού» που παραδοσιακά στήριζε η Χίος και η νέα διοίκηση της ΕΠΣ περνά στη στρατόπεδο της τριαρχίας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ και στηρίζει την υποψηφιότητα για την ΕΠΟ του Ε. Γραμμένου.

 

Ωστόσο τα πρώτα σημάδια της αλλαγής αυτής δεν είναι θετικά, καθώς τα μέλη της Διοίκησης Νικολαΐδη φαίνεται ότι «παζαρεύουν» μόνο για τους εαυτούς τους και όχι για την ΕΠΣ Χίου ως άυλη υπόσταση (Σωματεία κτλ), καθώς σήμερα παράλληλα ανακοινώθηκα το κόψιμο του Θ. Γιάχου από τους πίνακες διαιτησίας. Σημειώνεται για ακόμη μια φορά ότι η παρουσία Γιάχου στη Σούπερ Λιγκ έφερνε λεφτά στα άδεια σήμερα ταμεία της ΕΠΣ Χίου.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η ΕΠΣ ΧΙΟΥ κάνει γνωστό  ότι ύστερα από Ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της Συμβουλίου , στηρίζει την υποψηφιότητα του κ  . Γραμμένου για το αξίωμα του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις αρχαιρεσίες της 18/8/2017

 

Επίσης στηρίζει την υποψηφιότητα του Γεν Γραμματέα  της ΕΠΣ ΧΙΟΥ κ Φεργαδιώτη Ευστρατίου για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωση ως (Αναπληρωματικό Μέλος)

 

Τέλος την ΕΠΣ ΧΙΟΥ στην Γεν. Συνέλευση της ΕΠΟ θα εκπροσωπήσουν

 

Νικολαΐδης Κωνσταντίνος Πρόεδρος (Τακτικός)

 

Φεργαδιώτης Ευστράτιος Γεν. Γραμματέας (Αναπληρωματικός )


 

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter