twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 15:39
Εκτύπωση

 photo 1-11.pngΟ Πατριάρχης του Χιώτικου Ποδοσφαίρου, Γ. Σιδεριδάκης με αφορμή επικείμενες δυσμενείς εξελίξεις για το ποδόσφαιρο της Χίου μίλησε στη ChiosPress. Συγκεκριμένα κρούει τον κώδωνα στη Διοίκηση του Νικολαΐδη, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ΕΠΣ Χίου δε θα έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, τη στιγμή που οι ΕΠΣ Λέσβου, Σάμου και Δωδεκανήσου έχουν εξασφαλίσει θέση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Β. Γραμμένος γειώνει τη Διοίκηση Νικολαΐδη, αφού προφανώς κρίνει ότι κανείς δεν έχει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό κύρος για να συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η δεύτερη ήττα έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη μη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική του Κανάρη, καθώς όπως φαίνεται θα είναι ο μόνος πρωταθλητής που δε θα δηλώσει συμμετοχή.

 

Αναλυτικά η Δήλωση του Γ. Σιδεριδάκη: «Με μεγάλη λύπη μου διάβασα σήμερα στην έγκυρη εφημερίδα Θεσσαλονίκης Metrosport τα ονόματα του νέου Δ.Σ. της ΕΠΟ, που θα προταθούν από τον Β. Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ στο τέλος του μήνα. Όπως διάβασα στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχει η ΕΠΣ Λέσβου δια του Ψαρόπουλου, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου δια του Διακοφώτη και η ΕΠΣ Σάμου δια του Βακάλη. Αυτό αποτελεί μεγάλη ήττα για την ΕΠΣ Χίου, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δε θα έχει εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, ενώ πρέπει να σημειώσω ότι είμαστε η αρχαιότερη ΕΠΣ ανάμεσα σ’ αυτές. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι ακόμη και η υποδεέστερη ΕΠΣ Σάμου, που προ διετίας δεν έχει ούτε καν πρωτάθλημα θα εκπροσωπείται στο Δ.Σ. ΕΠΟ. Η Διοίκηση Νικολάΐδη θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της και να ασκήσει ισχυρή διοίκηση γιατί οδηγεί την ΕΠΣ στην αφάνεια. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η ΕΠΣ Χίου είχε τακτικά όχι μόνο απλή εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά ισχυρότατη παρουσία, αρχής γενομένης το 1958 με τον Ι. Οργέτα, που διετέλεσε αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, τη δεκαετία του 1970 με τον Δ. Βογιατζή και πρόσφατα με τον Γ. Σαρρή. Η ΕΠΣ Χίου έχει ιστορία και αποτελεί προσβολή αυτό που γίνεται και φέρνω τη Διοίκηση της ΕΠΣ Χίου προ των ευθυνών της.

 

Μια δεύτερη μεγάλη ήττα θα είναι η διαφαινόμενη μη συμμετοχή του Κανάρη στη Γ’ Εθνική. Από μια έρευνα που έκανα στις 54 Ενώσεις, προκύπτει ότι η μόνη Ένωση που δε θα έχει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική θα είναι η Χίος εφόσον ο Κανάρης δε δηλώσει συμμετοχή. Καλώ και πάλι τη Διοίκηση Νικολαΐδη να ασκήσει διοίκηση και να συμβάλει ουσιαστικά, αφήνοντας της εθιμοτυπικές συναντήσεις, ώστε η Χίος να έχει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική.»

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΣΙΡΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΟΙΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΟΥΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΜΕΛΗ: ΚΟΜΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

12

image

image

 

Newsletter