twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 17:22
Εκτύπωση

12

Στη Χίο βρίσκονται οι υπεύθυνοι του προγράμματος ανάπτυξης των προπονητικών ακαδημιών του ΠΑΟΚ: Κ. Λαγωνίδης και Γ. Αβραμίδης για την παρακολούθηση του σκάουτινγ καμπ που διοργανώνεται στο νησί στα πλαίσια της συνεργασίας της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου με τον ΠΑΟΚ.

 

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΧ στη Φάρκαινα σήμερα από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη το σκάουτινγ καμπ και σ’ αυτό συμμετέχουν αθλητές όχι μόνο της ΠΑΧ, αλλά και από άλλα σωματεία του νησιού (ΒΑΟ, Κλασικό, Όμηρος κ.α.). Στόχος του καμπ είναι να εντοπιστούν ταλέντα που μπορούν να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ο Ν. Τσακός, εις εκ των ιδρυτών της ΠΑΧ, μίλησε αποκλειστικά στη ChiosPress για αυτή τη σημαντική αθλητική εκδήλωση: «Αυτό που ενδιαφέρει τόσο την ΠΑΧ όσο και τον ΠΑΟΚ είναι το καλό του χιώτικου ποδοσφαίρου στο σύνολό του και γι’ αυτό το λόγο στον καμπ συμμετέχουν αθλητές και από άλλα σωματεία του νησιού. Το καμπ είναι η αρχή μιας σημαντικής συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι θα έχει όφελος για τα παιδιά που έχουν τα εχέγγυα να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο.»

 

12

image

image

 

Newsletter