twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 14:50
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ παρακάτω είδηση δείχνει για ακόμη μια φορά το ποσό σημαντικό είναι αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά να έχουν όραμα για να προσφέρουν με ουσιαστικό τρόπο.

 

 

Στη Λέσβο στα μέσα Ιουνίου προγραμματίζεται να δοθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας και μέσα από αυτόν να αναδειχθεί το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Λέσβου. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Χίος, αλλά δυστυχώς εδώ επικρατεί ύπνος βαθύς σ’ αυτούς που πρέπει να ενδιαφέρονται για να διοργανώνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

 

 

Συγκεκριμένα στη Λέσβο, υπό την αιγίδα του Δήμου και λοιπών ποδοσφαιρικών παραγόντων, θα διοργανωθεί φιλικός αγώνας με τον Ροναλντίνιο και τους φίλους του ποδοσφαιριστές τις σεζόν που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Η επίλεκτη αυτή ομάδα θα αντιμετωπίσει μια επίλεκτη ομάδα Ελλήνων Ποδοσφαιριστών σε έναν φιλικό αγώνα που αναμένεται να τραβήξει τα φώτα πάνω του ακόμη και εκτός Ελλάδος.

 

 

Ο μόνος από τη Χίο που ενδιαφέρθηκε και ήρθε σ’ επαφή με τους διοργανωτές είναι ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας, Δ. Κομματάς, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος στο κομμάτι των εισιτηρίων, που αναλογούν στο νησί μας βάσει τους σχεδιασμού των διοργανωτών.

 

12

image

image

 

Newsletter