twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 13:51
Εκτύπωση

 photo NIKOLAIDIS.jpgΟι γέφυρες έπεσαν και η Επιστροφή Νικολαΐδη στην ΕΠΣ Χίου είναι γεγονός! Ο Κ. Νικολαΐδης, ο οποίος ήταν πρωτοστάτης της κίνησης του Ελληνικού Κάστρου, η οποία εμφανίστηκε με τον διακριτικό τίτλο «Ομάδα για τη Χίο», αλλά και ο σημαντικότερος κατήγορος το τελευταίο διάστημα έδωσε το παρόν στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, διατηρώντας μάλιστα θέση στις υποδομές, όταν τέθηκε θέμα αποχώρησης ενός.

 

Ο Κ. Νικολαΐδης μάλιστα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Κανάρης-Ποσειδών και πολύ πιθανό να προλάβει και κάποιους ορισμούς και πάλι στη Λέσβο, όπου το τελευταίο διάστημα πηγαίνει σχεδόν αποκλειστικά ο Ι. Λορέντζος, που είναι πιθανόν να κουράστηκε. Επίσης υπάρχει και το ταξίδι της αποστολής των Μικτών, όπου η πολύτιμη εμπειρία από προηγούμενα μπορεί να φανεί χρήσιμη, στους άπειρους συναδέλφους του στην ΕΠΣ Χίου, οι οποίοι πήραν θέσεις στις υποδομές.

 

Η επιστροφή Νικολαΐδη προφανώς έγινε με την όπισθεν, καθώς σε καμία περίπτωση αξιολογώντας όλα τα δεδομένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κίνησης προς τα εμπρός. Ενώ επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ερμηνευτούν οι κινήσεις του, καθώς με την κίνηση του Κάστρου, άνοιξε νωρίς τον προεκλογική περίοδο, πολώνοντας το κλίμα.

 

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι σε προγενέστερο Δ.Σ. είχε πει ότι εκείνος πλήρωσε τα 3000 ευρώ του παράβολου της προσφυγής κατά του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Μ’ απλά λόγια πριν από δύο μήνες υποστήριζε ότι πρέπει να πέσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και να οριστεί προσωρινή Διοίκηση και τώρα γίνεται συνεργάτης της Διοίκησης που υποστήριζε ότι πρέπει να εκπέσει στα δικαστήρια.

 

Δεν αποκλείεται τελικά τον Φεβρουάριο να βρεθούν όλοι μαζί και σε κοινό ψηφοδέλτιο, αφού όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει ιδεολογική διάσταση, αλλά πάλη θέσεων και με την κατάλληλη κατανομή ίσως υπάρξει συμπόρευση!

12

image

image

 

Newsletter