twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 19:41
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Διορισμένος και όχι εκλεγμένος Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Χίου, Π. Καμπούρης για ακόμη μια φορά ξαφνιάζει αρνητικά, καθώς μετά τις προσλήψεις με τις τακτικές της εργολαβίας, ετοιμάζεται να κάνει προσλήψεις με απλό βιογραφικό, όπως γίνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

 

Εγείρονται λοιπόν πολλά ερωτήματα, όπως:

-Γιατί να μη βγει προκήρυξη\πρόσκληση με συγκεκριμένη μοριοδότηση;

-Γιατί να μη ζητηθούν οι θέσεις μέσω ΑΣΕΠ;

 

Καλό είναι να υπενθυμίσουν στον κ. Καμπούρη ότι το Ν.Π. Δήμου Χίου δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση (π.χ Everest), ώστε να κάνει ό,τι θέλει…

Επίσης πέρα από το νομότυπο υπάρχει και το ηθικό κομμάτι στο οτιδήποτε… για τα πολιτικά πρόσωπα…

 

Τέλος ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί η ποδοσφαιρική μαντεψιά που μας έρχεται στο μυαλό… γιατί εάν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για απίστευτη ηθική εκτροπή, μεγαλύτερη από την πρόσληψη με την τακτική εργολαβίας του Γιαμά και της ανάθεσης στο μαγαζί του Δημοτικού Συμβούλου του Βουρνού, Νεαμονίτη.

 

Παρακαλουθούμε το θέμα και θα ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ.

 

Η παρακάτω ανακοίνωση είναι του Ν.Π. Δήμου Χίου:

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Χίου ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με δύο προπονητές Φυσικής Αγωγής . Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα βιογραφικά τους έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού – Πολιτισμού, Μιχάλων 8, Κλειστό Γυμναστήριο Χίου. Πληροφορίες: Σταμάτιος Λίναρης τηλ. 22710-21057 εσωτ. 2 .

12

image

image

 

Newsletter