twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 15:25
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Χίου τελευταία δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και κάνει τα πάντα για να βοηθάει τα Σωματεία και είναι πράγματι άξιος συγχαρητηρίων! Έτσι, μετά τα φώτα στο Δημοτικό Στάδιο Θολοποταμίου (η ανάθεση έγινε σε Δημοτικό Σύμβουλο του Βουρνού, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Αναγέννησης έκανε τις διαδικασίες.) και μετά τα χρώματα για να εξωραϊστεί το Δημοτικό Στάδιο Νενήτων (η ανάθεση έγινε στο κατάστημα του Προέδρου της Ομάδας του Κανάρη Νενήτων, αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι στηρίζει και τα περιφερειακά κατάστημα) τώρα με απόφαση διαταχτή αγοράζει και δίχτυα, βέβαια αυτά είναι φτηνοδουλειές… και περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού να μεσολαβήσει για να δοθούν και πάλι οι επιχορηγήσεις από τον Δήμο στα ερασιτεχνικά σωματεία και μάλιστα αναδρομικά!

 

Να σημειωθεί ότι ο Μαν. Βουρνούς μόλις ανέλαβε Δήμαρχος σταμάτησε να δίνει στα Σωματεία τις επιχορηγήσεις.

 

Από εκεί και πέρα όπως φαίνεται η παρουσία του κ. Καμπούρη στις συμπληρωματικές εκλογές της ΕΠΣ Χίου 10 Οκτωβρίου 2016 δεν ήταν τυχαία λόγω της ημέρας, αλλά έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον για το χιώτικο ποδόσφαιρο και σ’ αυτό οφείλονται οι διατακτές αποφάσεις του υπέρ Σωματείων που ακολούθησαν λίγες μέρες μετά τις εκλογές.

 

Φυσικά ο κ. Καμπούρης αξίζει συγχαρητήρια, καθώς είναι όαση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμού του νησιού μέσα στον Συνδυασμό που Βουρνού, ο οποίος όπως αναφέρθηκε έκοψε τις επιχορηγήσεις.

 

Όλοι στο Ποδόσφαιρο θα πρέπει να ελπίζουν ότι ο κ. Καμπούρης δε θα κουραστεί και θα παραμείνει κοντά στο ποδόσφαιρο και μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου! Αλλά και στον μέλλον. Τέτοιους ανθρώπους είναι που χρειάζεται το ποδόσφαιρο της Χίου!

 

 

12

image

image

 

Newsletter