twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 16:57
Εκτύπωση

image

Σήμερα, η αθλητική οικογένεια του Νηρέα κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της, με την αποχώρηση του Γιάννη Μυοφά από τη θέση του προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων. Ο Γ. Μυοφάς που ανέλαβε τα ηνία το 2016, έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο σωματείο, εισάγοντας και καθοδηγώντας πολλές γενιές παιδιών των Καρδαμύλων στον αθλητισμό και στο μαγικό άθλημα του μπάσκετ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Σήμερα κλείνει ένα κεφάλαιο της ιστορίας του Σωματείου μας, με την αποχώρηση του Γιάννη Μυοφά από την θέση του προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων.
Ο Γιάννης ανέλαβε τα ηνία το 2016 και αυτά τα 8 χρόνια εισήγαγε και καθοδήγησε πολλές γενιές παιδιών των Καρδαμύλων στον αθλητισμό και στο μαγικό άθλημα του μπάσκετ.
Εξελίχθηκε και έμαθε μαζί τους, μοιράστηκε την χαρά την νίκης και την πίκρα της ήττας. Δίδαξε το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, προς τους κριτές και τους διαιτητές.
Αγωνίσθηκε. κάτω από αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες για την ανάπτυξη του αθλήματος. Εκπαιδεύτηκε (και πλέον είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή Γ' κατηγορίας) με δικά του έξοδα και αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, τον οποίο στέρησε από την εργασία και την οικογένεια του.
Ανέλαβε τα ηνία την ανδρικής ομάδας στο τέλος της σεζόν του 2019 όταν ο τότε προπονητής αποχώρησε και την οδήγησε σε 3 σερί νίκες, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στα Playoffs ανόδου.
Όλα τα παραπάνω με ελάχιστες χρηματικές απολαβές, με κίνητρο την αγάπη για το Σωματείο και το πάθος για το άθλημα.
'Ολη η αθλητική οικογένεια του Νηρέα σε ευχαριστεί για την πολύχρονη προσφορά σου και γνωρίζουμε ότι πάντα θα είσαι δίπλα μας και θα συνεχίζεις να προσφέρεις, με κάθε τρόπο και από κάθε πόστο.
Ευχαριστούμε Γιάννη!

12

image

image

 

Newsletter