twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 15:48
Εκτύπωση

Στην Αίθουσα «Καπετάν Στρατής Ματσέλας» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/8) συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου και του νέου προπονητικού team της ομάδας εν όψει του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

5

Μετά από μια εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όπου τα τμήματα του Βούρειου αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Χίου Ανδρών, Γυναικών, Νεανίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Παίδων και Παμπαίδων, Κυπελλούχοι Χίου Γυναικών, Πρωταθλητές Βορείου Αιγαίου Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 έχει ως εξής:

Ο Μανώλης Χατζηλάμπρου θα είναι αθλητικός διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης. Παρά την οικογενειακή μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη για τη συνέχιση της καριέρας του Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου (στον ΑΡΗ), ο κόουτς Μανώλης θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στις ομάδες του Βούρειου και κυρίως στο «εργοστάσιο» της Ακαδημίας με στόχο τον επόμενο Στέφανο Σπάρταλη (Διεθνής – 4η Θέση με την Εθνική Παίδων) και Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου (1ος σκόρερ της Εθνικής Παμπαίδων).

Ο Πέτρος Συμιακάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του Α΄ Προπονητή στην Πρωταθλήτρια Ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, όπως και στο τμήμα εφήβων. Με την ίδια φιλοσοφία, το ίδιο νεανικό ρόστερ και στόχο την περαιτέρω βελτίωση και προώθηση ταλαντούχων αθλητών, ο Βούρειος με τον Πέτρο στον τιμόνι θα προσπαθήσει να παίξει όμορφο μπάσκετ και να κατακτήσει μέσω της προπόνησης, τους στόχους που έχει θέσει.

Ο Γιάννης Σαμιώτης συνεχίζει στο τιμόνι των τμημάτων Γυναικών και Νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Οι ανανεωμένες νταμπλούχες Χίου (Γυναικών) και οι φιλόδοξες Νεάνιδες του Βούρειου θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών σε μια μεταβατική χρονιά με ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό, αλλά και ένταξη νέου «αίματος» σε θέσεις απαιτήσεων.

Ο Γιώργος Σκυριώτης ντεπουτάρει στον πάγκο του Βούρειου αναλαμβάνοντας τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Τα τροπαιούχα μικρά αγωνιστικά τμήματα των Πρωταθλητών στοχεύουν στη συνεχή ατομική και ομαδική βελτίωση, καθώς και στη διεκδίκηση της διατήρησης των κεκτημένων στις κατηγορίες.

Η Σόνια Μοσχίς θα έχει την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων κορασίδων και παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Τα πολυτροπαιούχα (38 πρωταθλήματα) τμήματα του Βούρειου, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών παράγοντας νέες αθλήτριες για τη στελέχωση της ομάδας Γυναικών.

Ο Χρήστος Φωτεινός θα είναι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου. Η πάλαι ποτέ «σημαία» του Βούρειου θα είναι ο συνδετικός κρίκος της Ακαδημίας με τον Μανώλη Χατζηλάμπρου και αναμένεται με το πάθος, το μεράκι, τις γνώσεις και την οργανωτική του ικανότητα, να προσφέρει τα μέγιστα από τη νέα θέση του.

Ο Χαράλαμπος Τοκατλιάν θα είναι και φέτος στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας, μαζί με τους Γιάννη Σαμιώτη, Σόνια Μόσχις και Γιώργο Σκυριώτη, ενώ θα έχει και τον ρόλο του βοηθού προπονητή όπως και ο Γιώργος Ξηνταριανός στην ομάδα Ανδρών και στο πλευρό του Πέτρου Συμιακάκη.

Από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου έφορος στο τμήμα Ανδρών παραμένει ο Γιώργος Πατεράκης, όπως και στα τμήματα Γυναικών και Νεανίδων οι Κώστας Παντελάρας και Παναγιώτης Σαλιάρης. Στα τμήματα εφήβων, παίδων και παμπαίδων έφορος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μηλιάδης συνεπικουρούμενος από τον Γιώργο Ξηνταριανό, ενώ στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων έφορος θα είναι ο Αλέξανδρος Νεαμονίτης. Στα τμήματα των Ακαδημιών υπεύθυνοι ορίστηκαν η Ελένη Ματσέλα και ο Γεράσιμος Βρυώνης.

12

image

image

 

Newsletter