twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 18:01
Εκτύπωση

simiakakis-petros

Ο πρώην προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Θυμιανών (Ν.Ο.Θ.), Πέτρος Συμιακάκης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας το προ ημερών ρεπορτάζ της ChiosPress. O κ Συμιακάκης, που υπηρέτησε τον Ν.Ο.Θ. για 4+2 χρόνια, δήλωσε ότι αποχωρεί γεμάτος ευγνωμοσύνη προς όλους όσους συνεργάστηκε.

 

Στη δήλωσή του ο κ. Συμιακάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς και προς τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και τον υποστήριξαν. Έδωσε ιδιαίτερη μνεία στους Γιώργο Νομικό και Βασίλη Σταύρου, αναφέροντας τους ως "φίλους και αδελφούς".

 

"Η ζωή κάνει κύκλους και ένας τέτοιος έκλεισε για μένα και την ομάδα του Ν.Ο.Θ. 4+2 χρόνια στην ομάδα φεύγω γεμάτος και ευτυχισμένος!!!!" έγραψε ο κ. Συμιακάκης σε μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Φεύγω έχοντας κάνει φίλους και αδελφούς... Στο τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ "και λίγο είναι" στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις... Γιώργο και Βασίλη... Βασίλη και Γιώργο σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο ταξίδι..."

 

Το πέρασμα του Συμιακάκη από τον Ν.Ο.Θ. άφησε σημαντικό αποτύπωμα στην ιστορία της ομάδας και οι επιδόσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι ένα ισχυρό μνημείο της αφοσίωσης και της προσήλωσής του στον αθλητισμό.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Συμιακάκης επιστρέφει στον ΒΑΟΛ.

 

12

image

image

 

Newsletter