twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:42
Εκτύπωση

12

Με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο τέλος του αγώνα, οι ΙΩΝΕΣ κατάφεραν να επικρατήσουν του ΒΑΟΛ Χίου με 86-81, ισοφαρίζοντας τη σειρά των play-offs σε 2-2. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 15-21, 42-50, 66-68 και 86-81.

Παρά το γεγονός ότι οι ΙΩΝΕΣ βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών δεκαλέπτων, κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, ανατρέποντας το αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Λαγού και Γαλάτουλα έδειξε μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και έλεγχο των ριμπάουντ, με τον Μπεκρή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 21 πόντους, ενώ ο Σκουφάρας πρόσθεσε 19 πόντους.

Από την πλευρά του ΒΑΟΛ Χίου, ο Σαμιώτης ήταν ο κορυφαίος σκόρερ με 27 πόντους, αλλά η ομάδα του Χατζηλάμπρου δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ζαχαρίας πρόσθεσε 15 πόντους για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Χατζηλάμπρου συνέβαλε με 13 πόντους και τρία τρίποντα.

Με αυτή τη νίκη, οι ΙΩΝΕΣ παίρνουν την ψυχολογία της ισοφάρισης και μεταφέρουν την πίεση στον ΒΑΟΛ Χίου. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι καθοριστική για την πρόκριση στον τελικό των play-offs και καμία από τις δύο ομάδες δεν θα θέλει να αφήσει περιθώρια στην τύχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο δεκάλεπτο αποβλήθηκαν οι Λαγός και Χατζηλάμπρου.

12

image

image

 

Newsletter