twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 19:05
Εκτύπωση

Μετά από μια πλούσια καριέρα 36 ετών στο χώρο του μπάσκετ, ο προπονητής και ιδρυτής του Αιγέα Χίου, Κώστας Γιασεμής, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ρόλο του, αφήνοντας πίσω του μια εποχή γεμάτη επιτυχίες, συγκινήσεις και σημαντικές αναμνήσεις. Τελευταία η άνοδος και η πορεία στην Α2 Γυναικών. Από εδώ και πέρα, ο Κώστας Γιασεμής θα απολαμβάνει το μπάσκετ της Χίου ως φίλαθλος, με το πάθος που τον χαρακτήριζε πάντα.

12

Ο Κώστας Γιασεμής υπηρέτησε το μπάσκετ της Χίου με αφοσίωση και αγάπη, καθοδηγώντας τον Αιγέα Χίου σε πολλές επιτυχίες και κατορθώματα. Ως ιδρυτής της ομάδας, προσέφερε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ στο νησί, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες για τις νεαρές αθλήτριες της Χίου να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να διεκδικήσουν επιτυχίες στο επίπεδο των εθνικών πρωταθλημάτων.

 

Η αποχώρησή του από τον ρόλο του προπονητή και ιδρυτή του Αιγέα Χίου δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης του με το μπάσκετ της Χίου. Ο Κώστας Γιασεμής θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της ομάδας και να υποστηρίζει τις προσπάθειες των νέων αθλητών, προσφέροντας την πείρα του.

 

Η ChiosPress εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Κώστα Γιασεμή για την αφοσίωσή του στο μπάσκετ της Χίου και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του. Ειδικά τον ευχαριστεί γιατί πάντα στάθηκε αρωγός της ενημέρωσης που προσέφερε η ChiosPress, καθώς δε θυμόμαστε ούτε μια φορά που να μη μας σήκωσε το τηλέφωνο ή να αρνήθηκε να μας δώσει πληροφορίες, ακόμη και όταν αυτές δεν ήταν βολικές για εκείνον.

 

12

image

image

 

Newsletter