twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 23:40
Εκτύπωση

12

Το Δ.Σ. των Ιώνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Είμαστε μια παρέα ανθρώπων, που ασχολούμαστε με το άθλημα που αγαπάμε, προσφέροντας τα τελευταία 21 χρόνια, χωρίς αυτοπροβολή και εξυπηρέτηση συμφερόντων.


Ωστόσο, η διοίκηση του σωματείου μας δεν μπορεί να παραβλέψει τα γεγονότα, που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, απέναντι στο σωματείου του ΒΑΟΛ Χίου.


Αναλυτικότερα, η τοπική επιτροπή ΕΟΚ Χίου δεν όριζε τον αγώνα, για ένα διάστημα 10 (ΔΕΚΑ) ημερών, προκειμένου αφενός να αδειοδοτηθεί το γήπεδο-έδρα της αντίπαλης ομάδας και αφετέρου να συμμετάσχει συγκεκριμένος αθλητής τους-παμπαίδας σε αγώνα μεικτών ομάδων και να προλάβει να επιστρέψει στο νησί, γεγονότα που έγιναν με την ανοχή της ομάδας μας. Τελικά, η τοπική επιτροπή, εντελώς «δημοκρατικά» όρισε τον αγώνα σε ημερομηνία, που εξυπηρετούσε την αντίπαλη ομάδα και μάλιστα, ύστερα από προφορικό αίτημα μας για ολιγοήμερη αναβολή του αγώνα, φυσικά δεν εισακουστήκαμε, αντίθετα με απειλητικό ύφος μας ενημέρωσαν ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί με μηδενισμό και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ.


Κατά την διάρκεια του αγώνα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με πάρα πολλά παιδιά, παράγοντες της αντίπαλης ομάδας, που βρίσκονταν στο είσοδο του γηπέδου, έβριζαν και έκαναν χειρονομίες στους παίκτες της ομάδας μας, προσπερνώντας τους κώνους που είχαν τοποθετηθεί στα όρια του αγωνιστικού χώρου, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και την γραμμή των βολών!! Άλλος παράγοντας της αντίπαλης ομάδας, εντός του αγωνιστικού χώρου και ενώ ο διαιτητής μετρούσε αντίστροφα για να εκτελεστεί το άουτ, έδωσε πάσα στον παίκτη της ομάδας του, ώστε να είναι εμπρόθεσμοι!!! Μέλος της τοπικής επιτροπής ενημέρωνε με νεύματα τον αντίπαλο πάγκο για τα ατομικά φάουλ παίκτη της ομάδας μας, παρόλο που ο φωτεινός πίνακας δούλευε σωστά!!! Όσον αφορά το θέμα των διαιτητών, η πλάστιγγα έγειρε για άλλη μία φορά προς την γνωστή κατεύθυνση, όταν χρειάστηκε στο τέλος του αγώνα, ενόψει της διαφαινόμενης νίκης μας. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και πολλά άλλα περιστατικά.


Εν κατακλείδι, θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμοδίους της τοπικής επιτροπής: θέλετε ένα πρωτάθλημα επι ίσοις όροις, που όλοι θα χειροκροτήσουν και θα στηρίξουν τον πρωταθλητή ή ένα πρωτάθλημα παρωδία, με ρουφιάνους και ευνοούμενους;

Χωρίς ίχνος ντροπής
Το διοικητικό συμβούλιο των Ιώνων

 

12

image

image

 

Newsletter