twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 17:37
Εκτύπωση

12

Το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης ανδρών συνεχίστηκε με τον εξ αναβολής αγώνα ΒΑΟΛ - Ίωνες με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μία αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές και συγκινήσεις. Ο ΒΑΟΛ επικράτησε των Ιώνων με 75-74, κατακτώντας μία νίκη που τον φέρνει συγκάτοικο στην κορυφή με τον ΝΟΘ.

 

Η ένταση στον αγώνα ΒΑΟΛ - Ίωνες κορυφώθηκε από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο, με τις ομάδες να αλλάζουν συνεχώς την πρωτοβουλία. Οι Ίωνες ξεκίνησαν δυναμικά και κατάφεραν να προηγηθούν με 19-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Παρά την πίεση, ο ΒΑΟΛ αντέδρασε και κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 36-41 υπέρ των Ιώνων.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΒΑΟΛ έδειξε ακόμη μεγαλύτερη αντίδραση και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 54-59, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάρη στην εξαιρετική απόδοση των παικτών, η ομάδα του Χατζηλάμπρου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 75-74.

 

Για το ΒΑΟΛ Χίου, οι κορυφαίοι παίκτες ήταν ο Σαμιώτης με 23 πόντους (2 τρίποντα), ο Χατζηλάμπρου με 13 πόντους (1 τρίποντο) και ο Μηλιάδης με 12 πόντους (2 τρίποντα). Από την πλευρά των Ιώνων, ο Μπεκρής πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 36 πόντους (2 τρίποντα), ενώ ο Τσίγκας συνέβαλε με 12 πόντους.

 

Η ομάδα του Πυρσού κέρδισε εύκολα τον ουραγό Νηρέα με σκορ 57-84. Ο αγώνας δεν είχε την ίδια ένταση με το ματς ΒΑΟΛ - Ίωνες, καθώς ο Πυρσός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.

 

12

image

image

 

Newsletter