twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:19
Εκτύπωση

12

Μετά από έναν ενδιαφέρον αγώνα, ο Αργοναύτης Τριγλίας κατάφερε να κερδίσει τον ΦΟΒ. Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη ένταση και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με καθεμία από αυτές να προσπαθεί να πάρει το προβάδισμα. Οι παίκτες του ΦΟΒ προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους και την αμυντική τους πίεση, ενώ οι παίκτες του Αργοναύτη Τριγλίας προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν το υψηλό τους ποσοστό ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα και να κρατήσουν τους αντιπάλους τους σε απόσταση.

 

Ωστόσο, καθώς περνούσαν τα λεπτά, ο Αργοναύτης Τριγλίας άρχισε να κερδίζει τον έλεγχο του αγώνα. Ενώ προοδευτικά κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και να αυξήσει τη διαφορά στο σκορ. Οι παίκτες του ΦΟΒ προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά η αμυντική τακτική του Αργοναύτη Τριγλίας και η αποτελεσματικότητα του στις επιθέσεις του έδωσαν το προβάδισμα που χρειαζόταν.

 

Οι παίκτες του ΦΟΒ έκαναν τα πάντα για να ανατρέψουν το παιχνίδι, αλλά οι συνθήκες του αγώνα δεν ήταν με το μέρος τους. Οι παίκτες του Αργοναύτη Τριγλίας συνέχισαν να παίζουν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, και το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα τους νικήτρια με σκορ 78-61.

 

Όσον αφορά τον ΦΟΒ, η ήττα από τον Αργοναύτη Τριγλίας ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε. Προηγήθηκε μια άνευ αγώνος νίκη του με 20-0 επί του Μανδραϊκού, αλλά η σειρά από ήττες τους έχει καθιστά αβέβαιη την πορεία του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Η επόμενη αναμέτρηση τους θα είναι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΦΟΒ θα προσπαθήσει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να πάρει ένα καλό πλασάρισμα πριν από την έναρξη των Playouts.

 

Τα Playouts είναι οι αγώνες που θα διαγωνιστούν οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με στόχο να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο ΦΟΒ θα πρέπει να παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση σε αυτούς τους αγώνες, προκειμένου να κερδίσει την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

 

12

image

image

 

Newsletter