twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 15:58
Εκτύπωση

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με συμμετοχή 3 ομάδων της δύναμης της ΤΕ ΕΟΚ Χίου στις Εθνικές κατηγορίες (Α2 Γυναικών ο Αιγέας και Γ’ Ανδρών οι ΒΑΟΛ – ΦΟΒ), βρισκόμαστε 3 στροφές πριν το τέλος των πρωταθλημάτων και η πορεία των ομάδων μας είναι πολλά υποσχόμενη.  Οι 3 αγωνιστικές που απομένουν είναι οι εξής:

Ας δούμε αναλυτικά ανά ομάδα και κατηγορία όμως τι περιμένουμε και γιατί πρέπει τις τελευταίες αγωνιστικές να γεμίσουμε τα γήπεδα όπου παίζουν οι ομάδες μας!!!

Αύριο Κυριακή στις 15.00’ στο Γήπεδο Κροίσος Πέρσης στη Νέα Σμύρνη ο μόνιμος κάτοικος Γ’ Εθνικής τα τελευταία 5 χρόνια ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο του ομίλου Μίλωνα Νέας Σμύρνης με στόχο ότι καλύτερο έτσι ώστε να καταφέρει την καλύτερη δυνατή θέση στο βαθμολογικό πίνακα μιας και είναι ήδη στην 4η, που είναι η καλύτερη που έχει επιτευχθεί ως τώρα από χιώτικη ομάδα στην κατηγορία. Όσοι λοιπόν είναι και μπορούν ας πάνε να στηρίξουν την ομάδα του νησιού μας (Οδός Βασιλείου του Μεγάλου, Νέα Σμύρνη – δίπλα στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, πίσω από την ανατολική εξέδρα του)

Στη συνέχεια πάλι για την Γ’ εθνική Ανδρών τη σκυτάλη παίρνει ο Φ.Ο. Βροντάδου ο οποίος στις 16.00 την Κυριακή επίσης υποδέχεται στο γήπεδο Χίου τον Τελεθριακό Ιστιαίας σε ένα αγώνα ζωής και θανάτου. Ο Φ.Ο.Β είχε επικρατήσει στην Ιστιαία στις 11 του περασμένου Δεκέμβρη με σκορ 59-64 του Τελεθριακού και έρχεται από μια επίσης μεγάλη νίκη που κατάφερε την περασμένη εβδομάδα στο Κορωπί επί της τοπικής ομάδας με σκορ 81-85. (ο Τελεθριακός έχει μια μόλις νίκη στο πρωτάθλημα) Ο λόγος λοιπόν που δεν πρέπει να λείψει κανείς από το γήπεδο σε αυτό τον αγώνα είναι πως ο ΦΟΒ με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία!!! Ας δώσουμε λοιπόν ένα βροντερό παρών στο γήπεδο στηρίζοντας την ομάδα του νησιού μας όπως το Χιώτικο κοινό ξέρει όσο κανείς με δυναμικότητα και φίλαθλο πνεύμα!!!

Την ίδια μέρα στην Α2 Γυναικών μετά από την μεγάλη νίκη του μέσα στην Τρίπολη απέναντι στην τοπική Άμιλλα με 61-62 ο Αιγέας Χίου εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και αύριο υποδέχεται τον Πανιώνιο στο γήπεδο Χίου στις 13.00’  και η παρουσία του Χιώτικου κοινού κρίνεται απαραίτητη για να στηρίξει την προσπάθεια του Αιγέα για μια ακόμα νίκη αλλά και για να τον επιβραβεύσει για την παραμονή του στην κατηγορία!

Ας γεμίσουμε λοιπόν στις 13.00’ και στις  16.00’ το γήπεδο της Χίου αύριο Κυριακή αλλά και όποιος μπορεί στις 15.00’ στη Νέα Σμύρνη για  να καταφέρουμε να έχουμε και του χρόνου το λιγότερο 3 ομάδες και πάλι στις εθνικές κατηγορίες!!! (μακάρι και περισσότερες αν ανέβουν και οι φετινές πρωταθλήτριες ομάδες μας)

12

image

image

 

Newsletter