twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 15:26
Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Χίου με τους εκπροσώπους των Δ.Σ. των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Χίου  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου.

12

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των σωματείων για τις αλλαγές που αναμένονται να γίνουν στο χώρο του μπάσκετ όπως τις πληροφορηθήκαμε από την συνάντηση των Τοπικών Επιτροπών και Ενώσεων με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ Βαγγέλη Λιόλιο και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας στις 15 του μήνα (για  την ΤΕ Χίου είχε παρευρεθεί ο Γ.Γ. κ Νίκος Ντούλης). Προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των ομάδων (90% της δύναμης των Χιακών σωματείων ήταν στη συνάντηση) αλλά και η μεστή και εποικοδομητική συζήτηση που έγινε με ηρεμία και ενθουσιασμό για την βελτίωση και την ενδυνάμωση του αθλήματος  βάσει των αποφάσεων και των σκέψεων της νέας διοίκησης. Ήταν η πιο ουσιαστική συνάντηση που έγινε τα τελευταία χρόνια.

Συζητήθηκε ακόμα η διεξαγωγή του τουρνουά Mini  για αγόρια και κορίτσια U13 με την ονομασία “Αχιλλέας Μιχαληάδης”  που θα γίνει την νέα εβδομάδα, και οι νέοι όροι και κανόνες που θα εφαρμοστούν έπειτα από εισήγηση των υπεύθυνων ανάπτυξης της ΕΟΚ κκ Θ. Σιαρέ και Κ. Τσατσαρή και προγραμματίστηκε  τηλεδιάσκεψη με τους προπονητές των ακαδημιών της Χίου μαζί τους την επόμενη εβδομάδα.

Ενημερώθηκαν τα σωματεία για την προσπάθεια της ΤΕ ΕΟΚ Χίου να διοργάνωσει στη Χίο στο τέλος Ιουνίου της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αλλά και για θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία με την εγγραφή ή και την επικαιροποίηση της εγγραφής τους στο Μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Επίσης μετά από την ενημέρωση των σωματείων που κράτησε περίπου δυο ώρες υπήρξε δέσμευση να ξαναγίνει η συνάντηση σε είκοσι μέρες για να συζητηθούν προτάσεις και σκέψεις των σωματείων σχετικά με τα νέα δεδομένα.

12

image

image

 

Newsletter