twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 16:51
Εκτύπωση

Μια μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης προς τον Γιώργο Κατσαλή προβαίνει ο Σύλλογος "Ποδηλάτες Χίου". Όλα τα έσοδα από τον αγώνα Granfondo Chios θα διατεθούν για την αποθεραπεία του νεαρού, που αντιμετωπίζει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του στα Νένητα.

12

Ο Γιώργος βρίσκεται εδώ και καιρό σε ειδικό κέντρο αποθεραπείας, αγωνιζόμενος να επανέλθει στην καθημερινότητά του. Ο Σύλλογος "Ποδηλάτες Χίου", αναγνωρίζοντας την ανάγκη για οικονομική στήριξη σε αυτό το δύσκολο διάστημα, έλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα για τον Γιώργο μέσω του αγώνα.

15

Ο αγώνας Granfondo Chios είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση που προσελκύει ποδηλάτες από όλο το νησί και από το εξωτερικό. Συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την αλληλεγγύη, ο σύλλογος αναμένει μεγάλη συμμετοχή και έναν δυνατό αγώνα για μια καλή αιτία.

 

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα ή να στηρίξετε την πρωτοβουλία, μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/QW7UVYw6dEhegvu99.

 

Διαβάστε ακόμη: ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ  

12

image

image

Newsletter