twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 16:06
Εκτύπωση

12

Δήλωση Γ. Καραβασίλη:
Σύμφωνα με ανακοινώσεις του προέδρου του ΝΠ ,το Ιωνικό κολυμβητήριο θα σταματήσει την λειτουργία του στις 30 Απριλίου, για να γίνει η αντικατάσταση των καλυμάτων οροφής.
 
Ηδη έχουν καταβληθεί προσπάθειες τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ,όσο και από τον προμηθευτή-εργολάβο για την λειτουργία του  κολυμβητηρίου την χειμερινή περίοδο αφού προγραμματίστηκαν αυτες οι εργασίες την άνοιξη του 2022.
 
Τα δύο σωματεία της υδατοσφαίρισης του νησιού που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα,τελειώνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το β' 15νθήμερο Μαίου.Στο ίδιο διάστημα μέχρι τις 30 Μαίου είναι προγραμματισμένοι αγώνες μικρότερων κατηγοριών. Οι τελευταίοι αγώνες της αγωνιστικής περιόδου , είναι πολύ κρίσιμοι για την παραμονή τους στις κατηγορίες που συμμετέχουν . Τόσο η απρόσκοπτη συνέχιση της προετοιμασίας τους όσο και η διεξαγωγή των αγώνων στην φυσική έδρα τους είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων των σωματείων.
 
Προτείνουμε με την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας , του εργολάβου και την σύμφωνη γνώμη των σωματείων, ο προγραμματισμός των εργασιών να δίνει προτεραιότητα στην αντικατάσταση της τέντας της μικρής κολυμβητικής δεξαμενής αρχικά .Αυτό βέβαια πρέπει να γίνει με την εξασφάλιση τόσο της κάλυψης του εργολάβου (προθεσμίες έργου, σύντομη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών για την πληρωμή του μετά το πέρας των εργασιών) ,όσο και της ασφάλειας του έργου  και των χρηστών της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής για το διάστημα που διαρκούν οι εργασίες  στην μικρή δεξαμενή.
 
Στην σωστή κατεύθυνση είναι η εξαγγελία για την λειτουργία της εξωτερικής πισίνας για την συνέχιση των δραστηριοτήτων των αθλητών,των ακαδημιών  και χρηστών για την περίοδο από τα τέλη Μαίου και μετά. Τέλος, είμαστε στην διάθεση του ΝΠ και των τεχνικών υπηρεσιών να  προσφέρουμε σε εθελοντική βάση οποιαδήποτε τεχνική συνδρομή απαιτηθεί προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

12

image

image

Newsletter