twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 20:34
Εκτύπωση

12

Άλλη μια δύσκολη ποδηλατική χρονιά έφτασε στο τέλος της με αρκετές επιτυχίες για τους ποδηλάτες Χίου. Οι αθλητές της ομάδας κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αρκετά μέρη της Ελλάδος, παρόλο που υπήρχε υψηλός ανταγωνισμός και δυσκολίες μετακίνησης, λαμβάνοντας μέρος σε επίσημους αγώνες και σε brevet.


Η ομάδα έδωσε το παρόν σε συνολικά 11 αγώνες με σημαντικότερο επίτευγμα την 7η θέση ηλικιακής κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ στην Αιδηψό από τον αθλητή Τσουκαλοχωριτη Αντώνη και την 1η θέση στο Gran Fondo “Θησεας” στην ηλικιακή κατηγορία από τον Γεμελο Ηλία στην Μαλακάσα. Συνοπτικά βρίσκονται στην 69η θέση στην κατάταξη των σωματείων με 51 βαθμούς.


Με την νέα χρονιά να ξεκινάει οι Ποδηλάτες Χίου θα προσπαθήσουν να είναι κοντά στους αθλητές με ό,τι μέσα μπορούν να τους παρέχουν , με την ευχή το 2022 να μας εκπροσωπήσουν περισσότεροι αθλητές και να αποκομίσουν παραπάνω επιτυχίες .


Τέλος ο Σύλλογος ευχαριστεί τον δήμο Χίου και όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια τους όπως τους χορηγούς και τους εθελοντές.

12

12

image

image

Newsletter