twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 19:44
Εκτύπωση

imageΠροβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε άνετα με 10-3 του ΝΟ Χίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Β' φάσης των πλέι οφ, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, σήμερα το απόγευμα.

 

Οι Βουλιαγμενιώτες έκαναν έτσι το 1-0 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 17/5 στις 18.30 στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

 

Οι παίκτες του Λούδη κυριάρχησαν στο συγκεκριμένο ματς από το ξεκίνημα, με πολύ καλή άμυνα και παίρνοντας από νωρίς μια μεγάλη διαφορά, καθώς βρήκαν εύκολα λύσεις στην επίθεση (κυρίως με τον Σολανάκη που πέτυχε 4 γκολ) και στο δεύτερο ημίχρνο χαλάρωσαν και κράτησαν δυνάμεις για τη συνέχεια.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 10-3

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-0, 1-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 2, Χρυσσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 4, Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1.

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

12

image

image

Newsletter