twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 14:35
Εκτύπωση

Σε όλους μας αρέσει και επιδιώκουμε να έχουμε έναν άνετο και οργανωμένο χώρο στο σπίτι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να διευκολύνουμε τον εαυτό μας με το συμμάζεμα του σπιτιού και μέσα σε αυτούς είναι και η επιλογή μερικών πολύ χρήσιμων επίπλων τα οποία πραγματικά μας λύνουν τα χέρια στο θέμα της οργάνωσης. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε μια λίστα με τα must have αντικείμενα για το κάθε δωμάτιο στο σπίτι που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιείτε εύκολα και γρήγορα το χώρο σας καθημερινά.

1

  • Επιτοίχια ράφια για τη κουζίνα

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να οργανώσετε όλα σας τα σκεύη της κουζίνας (πχ βαζάκια για μπαχαρικά, κουτάκια με δημητριακά κτλ) είναι να τα τοποθετήσετε σε μερικά επιτοίχια ράφια. Μέσα στα ντουλάπια κουζίνας https://homeville.gr/product-category/%ce%ad%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%b1/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82/ θα μπορείτε να έχετε τακτοποιημένα τα πιάτα, τις κούπες, ποτήρια, μπολ ενώ στα ράφια θα μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση για το μαγείρεμα ώστε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά και να γνωρίζετε πάντα με μια μάτια τι από αυτά πρέπει να ξανά αγοράσετε.

  • Μπουντουάρ για το υπνοδωμάτιο

Εάν απολαμβάνετε τη προετοιμασία για τις εξόδους σας τότε ένα μπουντουάρ για το υπνοδωμάτιο σας είναι μια απαραίτητη αγορά και πρέπει να προστεθεί στο wish list σας. Ένα μπουντουάρ είναι ο μόνος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε στο υπνοδωμάτιο σας ώστε να έχετε τακτοποιημένα και απολύτως οργανωμένα τα καλλυντικά σας. Ένα μπουντουάρ https://homeville.gr/product-category/%CE%AD%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AD%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7/%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82/ διαθέτει παρά πολλά συρτάρια και σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ομοιόμορφα τα κραγιον, τις παλέτες σας, τα κοσμήματα σας, μερικά μικρά τσαντάκια ή πορτοφόλια σας ή ακόμα και αξεσουάρ όπως τα γυαλιά και τις ζώνες σας.

  • Μια συρταριερα για το σαλόνι

Στο σαλόνι εάν θέλετε να δημιουργήσετε λίγο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε πράγματα όπως βιβλία, κάδρα, διακοσμητικά, ένα αρωματικό για τον χώρο κτλ. η συρταριέρα είναι το έπιπλο που θα σας λύσει τα χέρια. Περιέχει στο εσωτερικό του πολύ αποθηκευτικό χώρο και η επιφάνεια του είναι ιδανική για να εκθέσετε μικρά διακοσμητικά και αντικείμενα.

  • Κρεμάστρα τοίχου για την είσοδο ή το υπνοδωμάτιο

Μια εγκατάσταση που αναμφισβήτητα πρέπει να υπάρχει στο δωμάτιο σας ή στο χολ του σπιτιού είναι μια κρεμάστρα τοίχου. Εκεί θα μπορείτε να κρεμάσετε μερικά από τα παλτό, τα καπέλα και τα jacket σας ώστε να τα έχετε έτοιμα για κάθε έξοδο. Είναι μια πολύ οικονομική αγορά που αξίζει πραγματικά να κάνετε ενώ παράλληλα είναι επίσης πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

12

image

image

Newsletter