twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 16:56
Εκτύπωση

Η αυξητική στήθους αποτελεί, πλέον, την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση ρουτίνας για γυναίκες που επιθυμούν να έχουν πλούσιο ντεκολτέ. Χάρη στην τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, επιτυγχάνεται   αύξηση της πληρότητας, βελτίωση της συμμετρίας των μαστών και αποκατάσταση του χαμένου όγκου, που μπορεί να οφείλεται σε απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αισθητικά άρτιο και βελτιώνει την εξωτερική της εμφάνιση, χαρίζοντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εάν, λοιπόν, ζηλεύετε το πλούσιο ντεκολτέ, μπορείτε κι εσείς να το αποκτήσετε με κόστος συζητήσιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό και να συζητήσετε τα πάντα σχετικά με την επέμβαση, μεταξύ των οποίων και η τιμή, που ποικίλει ανά περίπτωση.

image

Ανόρθωση στήθους για αυτοπεποίθηση… στα ύψη!

Η ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία), ενδείκνυται για γυναίκες που έχουν πλούσιο στήθος, το οποίο έχει υποκύψει όμως στους νόμους της βαρύτητας… Χάρη σε αυτήν την επέμβαση, διαμορφώνεται ξανά ένα νεανικό και σφριγηλό περίγραμμα στήθους, το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητά του λόγω, για παράδειγμα, εγκυμοσύνης, θηλασμού, διακυμάνσεων βάρους, ηλικίας και κληρονομικότητας. Εάν έχετε, λοιπόν, κουραστεί να βλέπετε το στήθος σας… πεσμένο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έμπειρου και εξειδικευμένο πλαστικού χειρουργού Ν. Καρμίρη, ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού σας με… την ανανέωση!

 

Ανόρθωση και αυξητική στήθους!

Η ανόρθωση και αυξητική στήθους είναι ίσως η πιο «δύσκολη» αισθητική επέμβαση, καθώς στόχος της είναι να συνδυάσει δύο επεμβάσεις με αντίθετο στόχο. Η αυξητική στοχεύει στην αύξηση του όγκου του μαστού, ενώ η ανόρθωση στοχεύει στη μείωση της επιφάνειας του στήθους. Ωστόσο, ένας έμπειρος γιατρός, μπορεί να εξασφαλίσει το επιθυμητό, αρμονικό και ασφαλές αποτέλεσμα.

12

image

image

Newsletter