twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 17:32
Εκτύπωση

13

Ένα όνειρο, ένας ακόμη στόχος σήμερα πραγματοποιήθηκε!
 
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου "Καρράδειο", του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, πραγματοποιεί πρόγραμμα με τίτλο στην "Αγκαλιά του Σχολείου " για τις ανάγκες του οποίου ζητήσαμε από το Δήμο Χίου την παραχώρηση της αυλής του σχολείου στον σύλλογο μας έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν στην αυλή του κατά τις ώρες που αυτό δεν θα είναι σε λειτουργία.
 
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της απόφασης!
"Εγκρίνει τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του αύλειου χώρου του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου «ΚΑΡΡΑΔΕΙΟ», για την πραγματοποίηση προγράμματος με τίτλο «Στην αγκαλιά του σχολείου» για το χρονικό διάστημα από 1ης-11-2022 έως την 31η-10-2023. Η παραχώρηση του αύλειου χώρου θα γίνει σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο έγγραφο της Διευθύντριας του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου."
Η αρχή έγινε σήμερα και το πρόγραμμα λειτουργίας θα κοινοποιείται κάθε μήνα στα μέλη του συλλόγου μας!
Ελπίζω ότι όλοι θα βρεθούμε στην "αγκαλιά του σχολείου" μαζί με τα παιδιά μας περνώντας ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί τους!
Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές γονείς που είναι επιφορτισμένοι με το άνοιγμα και το κλείσιμο του σχολείου καθώς και με την επιτήρηση των εγκαταστάσεων του. Θα ήταν χαρά μας να βρεθούν και άλλοι διαθέσιμοι γονείς για την επιτήρηση της αυλής έτσι ώστε η δράση μας να πάρει εβδομαδιαίο χαρακτήρα.
Σε περίπτωση επιτυχίας της προσπάθειας μας θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες πάντα με γνώμονα την ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας!
Τέλος, να ευχαριστώ την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας για την θετική εισήγηση και το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου για την θετική ομόφωνη απόφαση! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διευθύντρια του σχολείου μας κα. Τζάνα Ελένη για την υποστήριξη και την θετική της εισήγηση.
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΙΣ. ΑΜΕΝΤΑΣ

12

image

image

Newsletter