twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:52
Εκτύπωση

12

Αυτό που βιώνουμε δεν λέγεται ακρίβεια, ληστεία λέγεται. 
 
Λεηλασία της οικονομικής ολιγαρχίας, του κράτους της, της κυβέρνησής της και των βαστάζων τους. Μια εταιρεία είναι. Γίνεται βίαιη αναδιανομή πλούτου από τις πάνω τάξεις σε βάρος των κάτω. 
 
Επί της ουσίας οι οικονομικές κυρώσεις των Νατοϊκών, της Ε.Ε και της ελίτ της Δύσης στην Ρωσία πλήττουν τις δικές τους οικονομίες. Πυροβολούν τα πόδια τους, την ευημερία των πολιτών τους με εκτίναξη του πληθωρισμού. Σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τον λαϊκό κόσμο των χωρών τους, προκαλώντας παγκόσμια ενεργειακή και επισιτιστική κρίση για τα συμφέροντα του γέρικου λύκου, των ΗΠΑ. 
 
Στην χώρα μας όμως έχει παραγίνει το κακό και λόγω της ιδιαιτερότητας του πολιτικού - κοινωνικού σχηματισμού της. Δεν υπάρχει όριο, ούτε πάτος. 
 
Η ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα καταλύτης εξελίξεων & διέξοδος, σε κάθε περίπτωση. Ξεσηκωμός παντού. Στους δρόμους, όπως αλλού. Αλλιώς καμιά τιμή δεν θα πέσει, ούτε και καμιά κυβέρνηση.
 
Αν δεν υπάρξουν άμεσα μεγάλες κινητοποιήσεις ανατροπής του φαύλου πολιτικού κατεστημένου, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Και το τίμημα δεν θα είναι μόνο οικονομικό. Έχει να κάνει με την ζωή μας καθαυτή και την χώρα.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Βασίλης Μαυρέλος

12

image

image

Newsletter