twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 16:38
Εκτύπωση

imageΑμέσως μετά την έλευση των πρώτων μεταναστών και των προσφύγων κατέφθασαν έξωθεν και οι προστάτες τους οι Μ.Κ.Ο. για να τους ανακουφίζουν παντοιοτρόπως, να τους καθοδηγούν για τα δικαιώματα και για να διδάξουν και εμάς τους αγρίους τον ανθρωπισμό. Έτσι, όταν βρωμίζουν οι διασωθέντες από το Λιμενικό σώμα, δεν καθαρίζουν, αλλά καθοδηγούμενοι από τις Μ.Κ.Ο. που ενεργούν πλουσιοπάροχα αμειβόμενες για την φιλανθρωπία τους, με θράσος λένε στους γηγενείς που τους κρατούν στην χώρα τους ότι αυτοί πρέπει να καθαρίζουν τις βρωμιές τους γιατί πληρώνονται από τον Ο.Η.Ε.  Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου στο οποίον οι ‘’επισκέπτες μας’’ οι από ανία συνήθως πάσχοντες αρπάζουν τα εντόσθιά τους και έρχονται μπουλουκιδόν καθημερινά με τους ‘’αβανταδόρους’’  Μ.Κ.Ο. Αυτοί ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΠΡΩΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ, ανοίγουν τις πόρτες σαν στα σπίται τους και ‘’μπουκάρουν’’ στα ιατρεία για εξέταση και για νοσηλεία και εμείς χάνουμε το προκαθορισμένο ραντεβού μας.  Αυτά προξενούν όσοι δίνουν θάρρος σε ανθρώπους που και δεν αξιολογούν σωστά  την φιλανθρωπία αλλά την θεωρούν επιβεβλημένο από τον Ο.Η.Ε. εξαναγκασμό Αυτοί επειδή δεν αξιολογούν ποτέ σε δημοκρατία κάνουν κατάχρηση των δικαιωμάτων, ενώ οι Μ.Κ.Ο. είναι παρόντες και προτρέπουν, γλωσσεύουν, υποστηρίζουν και απειλούν, ενθαρρύνοντας έτσι και τους προστατευόμενους που νομίζουν ότι κρατούν τον ‘’Πάπα από τα …. γένια.’’  Έτσι, τα απαίδευτα αυτά κοινωνικά υποκείμενα αποθρασύνονται και εμείς χάνουμε το ραντεβού μας, αισθανόμαστε ταπεινωμένοι μέσα στον τόπο μας και δασκαλεμένοι και φοβισμένοι από την ‘’αντιρατσιστική’’ προπαγάνδα που τους διδάσκει μόνο τα δικαιώματα και εμάς μόνο υποχρεώσεις φοβούμενοι την ρατσιστική ‘’ρετσινιά’’, μαζευόμαστε στις γωνιές. Έτσι εμείς που πληρώναμε μια ζωή χάνουμε το ραντεβού μας στους τσαμπατζίδες και αυτό από φιλανθρωπία καταντάει μαλακοψυχία. Το ίδιο κάνουν και οι γιατροί στο Σκυλίτσειο που παραβλέπουν φοβούμενοι την ρατσιστική ρετσινιά.

 

Αυτή την προσβλητική εμπειρία είχε η ασθενής που πήγε με ραντεβού και βρήκε μπροστά της το μπουλούκι σε πλήρη εξυπηρέτηση. Στην διαμαρτυρία της απάντησαν με ακατάληπτε μουρμουρητά  και το πρόγραμμά της θα εταιροχρονιζόταν αν εξυπηρετείτο το μπουλούκι που δεν έχει υποθέσεις να διεκπεραιώσει ολόκληρη της ημέρα και μπορούσε να περιμένει την σειρά.

 

Η κυβέρνηση οφείλει να περιορίσει την μεροληπτική, προσβλητική δραστηριότητα και την κακώς εννοούμενη κατήχηση των Μ.Κ.Ο. ακόμη και με απελάσεις, και να επιβάλει περιορισμούς στις ακραίες δραστηριότητες των Μ.Κ.Ο. Οφείλει να μην  υπερβάλλει στο νόημα της λέξης ‘’ρατσισμός’’ και να προστατέψει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων για να μην ληφθεί υπ’ όψιν κατά τις εκλογές η απαξιωτική για τους πολίτες αδιαφορία. Είναι καιρός να μην αισθάνεται ένοχος  και στερημένος εθνικής οντότητας όποιος γηγενής διεκδικεί το δίκιο του έναντι των νεοφερμένων. Να μη χάσει την συνείδηση ότι είναι Έλληνας και όχι της προσκλήσεως. Είναι καιρός οι γιατροί του Σκυλίτσειου να μην υπαναχωρούν αλλά να ενθαρρύνονται να δίνουν σειρά προτεραιότητας σε όποιον την δικαιούται και να ενισχυθούν αριθμητικά. Είναι καιρός οι ΜΑΛΑΚΟΨΎΧΗΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΝΑ ΠΆΝΕ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ  ΉΘΑΝ. Είναι καιρός ο Ο.Η.Ε.  με τα 185 αναξιοπαθή μέλη, με την ηθική αταξία τους και με τα πρόστιμά του, να ασχοληθεί επί τέλους με την αντιμετώπιση των τοπικών πολέμων που ρημάζουν ολόκληρες περιοχές, να ασχοληθεί με την διχοτόμηση και τους αγνοουμένους της Κύπρου και να επιβάλει κυρώσεις γιατί δεν είναι τυχαίο που όποιος επιθυμεί γράφει τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε. στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Είναι καιρός οι υπεύθυνοι να αγνοήσουν τα πρόστιμα και τις εντολές ενός οργανισμού στερούμενου σοβαρότητας και αποτελεσματικότητας που ασχολείται με τα ελάχιστα και όχι με τα μείζονα και τα μέγιστα. 

 

 

 

Του Στέλιου  Δ.  Καραβόλου

12

image

image

Newsletter