twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 17:22
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPic         Να μην τριβόμαστε στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί θα μας μετρήσει τα παΐδια μας Είναι καλύτερα να απομακρυνθούμε αφού δεν επιθυμούμε να την σπάσουμε για να γλιτώσουμε μια και καλή από αυτήν.   Κάποτε ήταν ένας τσοπάνης που ήθελε να φέρει τα πρόβατα κοντά για να τα αρμέξει. Τους πρότεινε λοιπόν ένα ματσάκι χορταράκι λαχταριστό και εκείνα πλησίασαν.

         Οι Αριανοί τσοπαναραίοι της Ευρώπης χρειαζόταν φθηνά εργατικά χέρια για να ανταγωνισθούν τους Ασιάτες και σκέφθηκαν ‘’τα South pigs, τα μαυροκέφαλα γουρούνια του Νότου’’ όπως κατ’ ιδίαν μας αποκαλούν. Για να μας εγκλωβίσουν μας έδειξαν τα ιδανικά της Ε.Ε. και εμείς ‘’είδαμε το τυρί αλλά δεν είδαμε την φάκα’’ Έτσι εγκλώβισαν κάτι Γάλλους, Πορτογάλους, Έλληνες Βουλγάρους και Ιταλούς και άλλους πολλούς και τους επιβάλουν μνημόνια και άλλα τινά ταπεινά και επονείδιστα , αντίθετα με τα ιδανικά που μας έταξαν. Δεν είναι περίεργο αυτό αν λάβομε υπ’ όψιν μας ότι οι πολιτικοοικονομικοί κολοσσοί των Βορείων είναι υπερκυβερνητικοί και γι’ αυτό άλλα ψηφίζουμε εμείς και άλλα κάνουν μετεκλογικά οι κυβερνώντες.

           Μεταξύ των ‘’άλλων΄΄ που υφιστάμεθα πολύ μας πονά και το Φ.Π.Α. των νησιών περί του οποίου πολύ αγανάκτηση και διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες. Εδώ διαπιστώνουμε ‘’λάθος’’ γιατί ‘’και την πίττα ολόκληρη θέλουμε και τον σκύλο χορτάτο’’. Ή Ευρωπαίος δηλαδή θα είσαι και θα δεινοπαθείς χωρίς ελπίδα ανάκαμψης, ή Βαλκάνιος θα είσαι και θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις την χώρα σου και να ευζωήσεις. Ο τσοπάνης επέβαλε τα λεγόμενα ‘’κάπιταλ κοντρόλ’’ τότε που τριβόμαστε πάνω στην γκλίτσα του. Αυτό, γιατί σε διαπραγματευτικό αδιέξοδο το ύστατο διαπραγματευτικό χαρτί είναι το ΟΧΙ και μετά η διακοπή. Τότε θα σηκωνόταν ο Σόιμπλε και θα έτρεχε με το καρότσι του. Τέτοιο διαπραγματευτικό χαρτί δεν δώσαμε στους εκάστοτε κυβερνώντες, αφού με 75% επιθυμούμε την άνευ όρων παραμονή μας στο μαντρί. Γι’ αυτό ο πονηρός ο Κωστάκης άφησε το πρωθυπουργηλίκι και τους νταβατζήδες, και πήγε για ουίσκι στο Κολωνάκι. Μετά ανάλαβε ο αγαθότρουλος ο Aλέξης χωρίς την λαϊκή στήριξη να βγάλει το φίδι από την τρύπα του. Έτσι δοκιμάζει την γκλίτσα του τσοπάνη εθελοντικά. Τώρα αναγκάζεται να κάνει περικοπές και να εφαρμόζει επονείδιστα μέτρα τα δε νησιά τα δίνει στην Τουρκία η Μέρκελ γιατί ουδόλως ενδιαφέρεται γα τα Ευρωπαϊκά σύνορα γιατί η φίλη Τουρκία είναι μια τεράστια αγορά Γερμανικών εμπορευμάτων. Το Φ,Π.Α. η μόνιμη συσσώρευση και παραμονή ισλαμιστών και τα άλλα μέτρα αποσκοπούν στην αποδυνάμωση της οικονομίας τους και την μετανάστευση του γηγενούς πληθυσμού ώστε να κατοικηθεί από Οθωμανούς.

            Θα συμφωνήσουμε ότι ηγέτης χωρίς λαϊκή στήριξη είναι αδύναμος να απαιτήσει, μόνο περιμένει και ελπίζει να αντισταθεί εάν και όταν ο λαός του δώσει την δυνατότητα. Ας διαμαρτυρηθούμε λοιπόν και ας κράξουμε για να εκτονωθούμε, αλλά ο Φ.Π.Α. στα νησιά είναι διαταγή, στο τέλος μπορεί να μας πετάξουν και κάποιο κόκκαλο για να έχουμε το υπόλοιπο του υπολοίπου της υπολήψεως ακέραιο.

              Δεδομένου του ότι οι πολιτικοοικονομικοί κολοσσοί είναι οι προϊστάμενοι των κοινοβουλίων, τα συμφέροντα υποσκελίζουν τα ιδανικά και επομένως σύνορα Ευρωπαϊκά στην Ν.Α. Ευρώπη δεν υπάρχουν. Υπάρχει όμως η κοινή Τουρκογερμανική επιδίωξη για εκτουρκισμό των νησιών του Αιγαίου. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και άμεσος, γιατί οι Ευρωπαϊκές χώρες αδιαφορούν Συμπερασματικά λοιπόν άδικα χάνουμε τον χρόνο μας διαμαρτυρόμενοι για το Φ.Π.Α. των νησιών και για τα άλλα δεινά. Ο υποτελής ποτέ δεν διαμαρτύρεται αλλά πάντα εκτελεί διαταγές και ποτέ δεν τρίβεται πάνω στην γκλίτσα του τσοπάνου του. Επομένως αδίκως κράζουμε, διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε η επιβολή του Φ.Π.Α. στα νησιά είναι γεγονός.

             Από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα ΠΑΝΤΑ η Ευρώπη ήταν εχθρική και ζημιογόνα για την χώρα μας ακόμη και το 1821 οι Ευρωπαίοι δεν μας βοήθησαν να απελευθερωθούμε αλλά μας άρπαξαν από την φεουδαρχική Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία ‘’αυτοδιαλύετο εις τα εξ ων συνετέθη’’. Aφού λοιπόν τα καταφέραμε αναξιοπαθούντες να φοροδιαφεύγουμε, να πουλάμε την ψήφο μας (ελαχίστων εξαιρουμένων), να γεμίζουμε με καιροσκόπους την βουλή και να έχουμε πάντα απλωμένο το χέρι σα ζητιάνοι για εθνική βοήθεια, ας δούμε ότι έχει και αλλού πορτοκαλιές. Με την ομόθρησκη Ρωσία πάντοτε είχαμε φιλικές σχέσεις και ο Ελληνισμός μεγαλούργησε στα εδάφη της. Στην Οδησσό και στην Μαριούπολη ομιλούσαν τα Ελληνικά, και ο Τσάρος ζήτησε και πήρε τους Έλληνες που προόριζαν οι Τούρκοι για γενοκτονία. και τους έδωσε γη (Μαριούπολη). Το περασμένο δεκαπενθήμερο οι Ρώσοι ψήφισαν στην βουλή ως δεύτερη γλώσσα του κράτους την Ελληνική. Ένα λιμάνι χρειάζεται η Ρωσία στην Ελλάδα για εμπορικούς σκοπούς και θα μας εγγυηθεί την Εθνική μας ασφάλεια την φθηνή ενέργεια και την αγορά της αγροτικής μας παραγωγής.

             Από το παρελθόν δεκαετιών επισημαίναμε με την αδύνατη γραφίδα  τους παρόντες κινδύνους, όμως τώρα δεν πρέπει να ικανοποιήσουμε την επιδίωξή τους να εγκαταλείψουμε τα νησιά. Υπάρχουν οι αξιόμαχες Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Υπάρχει η ομόθρησκη Ρωσία. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες χώρες θα μας συμπαρασταθούν. Η χώρα κινδυνεύει από αφελληνισμό που θα τερματίσει την ιστορία της. Ας μην το επιτρέψουμε αυτό.

 

 

 

 

 

 

Του Στέλιου Δ. Καραβόλου

            

12

image

image

Newsletter