twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 15:43
Εκτύπωση

12

Ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Αλκιβιάδη Στεφανή είναι η «γραμματειακή υποστήριξη» που του παρέχει ο Φ. Βιτέλλας. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προφανώς δεν είναι φιλικά προσκείμενα στον Ν. Μηταράκη και στους πέριξ αυτού και μίλησαν στη ChiosPress φαίνεται ότι είναι σφόδρα ενοχλημένα με τον ρόλο που έχει αναλάβει ο Φ. Βιτέλλας. Ειδικότερα ενοχλήθηκαν που τους καλούσε και τους έκλεινε ραντεβού με τον Α. Στεφανή ο κ. Βιτέλλας και όχι αυτοπροσώπως ο κ. Στεφανής ή έστω κάποιος δικός του συνεργάτης. Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν, αυτό και από μόνο του είναι λόγος για να μη στηρίξουν τον κ. Στεφανή.

 

Μάλιστα η ενόχλησή του μεγαλώνει με τις φήμες που διαρρέονται ότι από το γραφείο Μηταράκη τοποθετούνται υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Α. Στεφανή.

 

Προφανώς ο κ. Στεφανής είναι άπειρος σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και στις ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν, πάντως αν δεν προσέξει κινδυνεύει να βρεθεί σε μια περιδίνηση που σίγουρα θα του στοιχίσει πολιτικά.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter