twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:03
Εκτύπωση

12

Με βαθιές διαφωνίες εμφανίζεται να διχάζεται η Νέα Δημοκρατία εν όψει των περιφερειακών εκλογών. Ορισμένα στελέχη του κόμματος φαίνεται να στηρίζουν τον κ. Μουτζούρη για τη θέση του περιφερειάρχη, την ίδια στιγμή που η επίσημη γραμμή του κόμματος αναζητά τον επίσημο υποψήφιο περιφερειάρχη.

 

Η εσωκομματική αντιπαράθεση στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου φαίνεται να εντείνεται, με τις αντιθέσεις να γίνονται ολοένα και πιο ορατές. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική πρόκληση για την ηγεσία του κόμματος, καθώς η ενότητα του κόμματος θεωρείται θεμελιώδης για την επιτυχή έκβαση των εκλογών.

 

Το γεγονός ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στηρίζουν τον κ. Μουτζούρη αποδεικνύει την ύπαρξη διαφορετικών ερμηνειών και προσεγγίσεων μέσα στο ίδιο κόμμα σχετικά με την κατάλληλη στρατηγική για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

 

Η τελική επιλογή του επίσημου υποψηφίου περιφερειάρχη από τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να ληφθεί μετά από ενδελεχή συζήτηση και κομματική συναίνεση, με σκοπό την αποφυγή περαιτέρω διαφορών και την ενίσχυση της ενότητας του κόμματος.

 

Σε κάθε περίπτωση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα δείχνουν ακριβώς το βάθος του διχασμού που υπάρχει στη Γαλάζια Παράταξη στο Β. Αιγαίο.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter