twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 11:41
Εκτύπωση

12Το Νοσοκομείο της Χίου επί των ημερών της Διοικήτριας, Ε. Κανταράκη το έχουμε δει να πέφτουν οι ψευδοροφές του, το έχουμε δει να πλημμυρίζει, το έχουμε ζει να βρίσκεται σε ένταση εξαιτίας των χειρισμών της διοικήτριας, το έχουμε δει όπως δε θέλουμε να το βλέπουμε.

 

Η διοικήτρια επί ΣΥΡΙΖΑ και σημερινή Διοικήτρια επί ΝΔ σε μια προσπάθεια για να ελέξγει την κατάσταση έχει ως σχεδόν μόνιμη επωδό τα εξώδικα, τις απειλές για μηνύσεις και ενίοτε τις μηνυτήριες αναφορές για όσους λένε πράγματα που δεν τις είναι αρεστά.

 

Η ευθύνη στην επιστήμη της διοίκησης πηγαίνει πάντα από πάνω προς το κάτω και όχι από κάτω προς το πάνω, όπως γίνεται η προσπάθεια να αποδοθούν οι ευθύνες.

 

Ο κατεξοχήν υπαίτιος της κατάστασης αυτής, υπό την παραπάνω έννοια, είναι ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ο οποίος διατήρησε τη σημερινή διοικήτρια που πρωτοδιορίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και κατά τη γνώμη του γράφοντος που παρακολουθεί χρόνια το ρεπορτάζ του Νοσοκομείου δεν είχε να επιδείξει κάτι το ουσιαστικό που να δικαιολογεί την παραμονή της στη θέση της από πλευράς επιτευγμάτων.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter