twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 19:41
Εκτύπωση

Τα σχέδια του Ν. Μηταράκη για να δημιουργηθούν υπερδομές στα νησιά μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα προϋποθέτουν εκατομμύρια των εκατομμυρίων για να κατασκευαστούν.

12

Τα σχέδια πρέπει να αλλάξουν και η συντριπτική πλειοψηφία τω εκατομμύριων θα πρέπει να διατεθεί για να εξοπλιστεί με υπερσύχρονα σκάφη το Λιμενικό, αλλά και για την προμήθεια μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θα επιτηρούν τα θαλάσσια σύνορά μας.

 

Ανεκτές θα πρέπει να είναι μόνο οι μικρές δομές στα νησιά, έως 500 άτομα, μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών και όχι για μόνιμη διαμονή.

 

Τα σχέδια Μηταράκη και η στήριξη Κάρμαντζη (υπέθαλψε πολιτικά και τη δημιουργία δομής στην Αλήθεια) θα πρέπει να αποδοκιμαστούν έντονα και να εμποδιστεί η υλοποίησή τους με κάθε πρόσφορη μορφή αγώνα εντός της νομιμότητας φυσικά.

 

Δε θα πρέπει οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι του νησιού μας να επιτρέψουν τη μετατροπή του σε προσφυγόνησο! Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια μας να τους κληρονομήσουμε ένα νησί με μια ποιότητα ζωής εφάμιλλη με αυτή που μεγαλώσαμε εμείς!

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter