twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 18:04
Εκτύπωση

12

Ακόμη ένα δελτίο τύπου εξέδωσε το γραφείο τύπου του δήμου Χίου και προβάλλει το κοινωνικό έργο του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, ωστόσο οι μάσκες δεν αγοράστηκαν με λεφτά από τον παχυλό μισθό του Δημάρχου, αλλά με χρήματα του Δήμου, δηλαδή όλων των πολιτών που πληρώνουν δημοτικά τέλη και φόρους. Συνεπώς ο Δήμαρχος δεν δικαιούται να μιλά δωρεά δική του, αλλά είναι δωρεά όλων των πολιτών.

 

 Από εκεί και πέρα ο Κ. Τριαντάφυλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεμπρόστιασε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του ότι παρά τις εξαγγελίες του δεν έδωσαν χρήματα από τους μισθούς τους στο ταμείο αρωγής για τον Κορονοϊό. Με απλά λόγια ότι έλεγαν έμειναν μάλλον υποσχέσεις.

 

Για την ιστορία το Δελτίο Τύπου του Δήμου Χίου:

Στη δωρεά 2.000 υφασμάτινων μασκών πολλαπλών χρήσεων προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε ο Δήμος Χίου. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Πατεριμό και τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Κων/νο Βίκτωρα Χατζησταμάτη, και με γνώμονα τη θωράκιση της δημόσιας υγείας ενόψει της επιστροφής των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, προσέφερε τις ανωτέρω μάσκες προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των μαθημάτων και των εξετάσεων με ασφάλεια για τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό.

Τις μάσκες παρέλαβε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευτυχία Βλυσίδου, η οποία ευχαρίστησε το Δήμο, επισημαίνοντας τη συνεργασία και τη θετική διάθεση που υπάρχει αμφοτέρωθεν Δήμου και Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κοινό στόχο την ενίσχυση της παιδείας και επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν. Από την πλευρά του Δήμου, τόσο ο Αντιδήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος των Σχολικών υπογράμμισαν ότι ο Δήμος Χίου στέκει αρωγός και υποστηρικτής της παιδείας του νησιού μας με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις του, πάντα με προθυμία να ανταποκριθεί στα αιτήματα και τις ανάγκες που προκύπτουν στα σχολεία μας.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

13

12

image

image

Newsletter