twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 18:32
Εκτύπωση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου με τους ψήφους των Συνδυασμών του Στ. Κάρμαντζη και του Μαν. Βουρνού πήρε απόφαση θετική για τη δημιουργία νέας δομής μεταναστών σε κτίριο επιχειρηματία στη Λευκωνιά. Η απόφαση αυτή φέρει τις πολιτικές ευλογίες του Ν. Μηταράκη. Βασικό επιχείρημα της δημιουργίας αυτή της δομής είναι ο Κορονοϊός και γι’ αυτό την ονόμασαν δομή καραντίνας.

 

13

Το επιχείρημα αυτό κατέρριψε πριν από λίγη ώρα ο Γ. Καραβασίλης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα πρόσκληση της Ύπατης Αρμοστείας για ενοικίαση πλοίου που θα λειτουργήσει ως δομή καραντίνας. Ο ίδιος ο Γ. Καραβασίλης είχε χαρακτηρίσει τον Στ. Κάρμαντζη ως μεσίτη του ιδιώτη που προσπαθεί να του νοικιάσει το ακίνητο. Ενώ, ακόμη ο Γ. Καραβασίλης έκανε λόγω για αδιαφανείς διαδικασίες στη διαδικασία της επιλογής του ακινήτου. Για αδιαφανείς διαδικασίες μίλησε και ο Κ. Τριαντάφυλλος, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Φρεζούλης έκανε λόγο για εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων.

 

Προφανώς αυτή τη φορά ο Ν. Μηταράκης, αλλά και ο Κάρμαντζης και ο Βουρνούς βασίζονται στο γεγονός ότι οι Χιώτες, όπως και όλοι οι Έλληνες είναι περιορισμένοι λόγω των μέτρων του Κορονοϊου και δεν μπορούν να διαδηλώσουν. Άλλωστε όλοι θυμούνται τι έγινε στο Αίπος πριν από 1,5 μήνα περίπου.

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter