twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 19:38
Εκτύπωση

12

Η επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο στο Χαλκειό:

«Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα στη Χίο, οι συλληφθέντες αλλοδαποί, δρώντας από κοινού με έτερους αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε αγρόκτημα του 48χρονου, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν οπωροκηπευτικά προϊόντα.  

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν από τον 48χρονο και κατά την εξέλιξη του περιστατικού επιτέθηκαν σε βάρος του με πέτρες και ξύλα, ενώ ο τελευταίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.»

 

Τι και αν η αστυνομία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό παραπάνω, αυτό φαίνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου, κάποια στρατευμένα ΜΜΕ και τους αλληλέγγυους δεν είναι αρκετά, οι οποίοι σπεύδουν να δικαιολογήσουν τα «προσφυγάκια» ή «προσφυγόπουλα» όπως τα αναφέρουν, ενώ στην ουσία πρόκειται για ανήλικους παραβατικούς – κλέφτες. Επιπρόσθετα στοχοποιείται ένας μεροκαματιάρης 48χρονος κατ’ επάγγελμα αγρότης, ο οποίος με το αυτοκίνητο γυρνά από γειτονιά σε γειτονιά για να πωλήσει την παραγωγή του και να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ο συγκεκριμένος αγρότης πέφτει θύμα των ληστρικών επιδρομών των μεταναστών χρόνια τώρα! Δυστυχώς η πολιτεία, που τώρα του απαγγέλλει βαριές κατηγορίες, δεν είναι σε θέση να τον προστατέψει, ο ίδιος, βάσει της αναφοράς της αστυνομίας φαίνεται ότι βρέθηκε σε αυτοάμυνα, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζεται σε τούτη εδώ την Χώρα!

 

Από εκεί και πέρα οι μετανάστες είναι για κάποιους «πολύφερνες νύφες» και αυτός ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που κάποια νησιά είναι γεμάτα με μετανάστες! Αυτοί που κερδίζουν από τους μετανάστες ουσιαστικά ευθύνονται για τις απάνθρωπες συνθήκες που διαβιούν οι άνθρωποι αυτοί, καθώς μέσα από τις τραγικές καταστάσεις κάποιες ΜΚΟ βρίσκουν χρηματοδότηση, κάποιοι αλληλέγγυοι βρίσκουν δωρεές μέσω διεθνών ιστότοπων για αναζήτηση δωρεών, κάποιοι επαγγελματίες έχουν δουλειά!

 

Λύση του γόρδιου αυτού δεσμού είναι απλή απαγορεύεις τις ΜΚΟ και κρατικοποιείς όλες τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Αναλαμβάνει το κράτος μέσω του Στρατού όλα τα έργα που αφορούν τα ΚΥΤ. Σταματάς κάθε επίδομα που λαμβάνουν οι μεταναστες. Ακολουθείς απωθητική στρατηγική τόσο δια θαλάσσης όσο και δια ξηράς. Η τακτική αυτή πέτυχε τόσο στον Έβρο όσο και στη Χίο, που εφαρμόζεται περίπου έναν μήνα!

 

Διευκρινίζεται ότι ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται!

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

 

12

image

image

Newsletter