twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 17:52
Εκτύπωση

12Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους νησιώτες στα πέντε νησιά που σηκώνουν το μεταναστευτικό βάρος, μεταξύ αυτών και η Χίος, με τα κυβερνητικά σχέδια για την ίδρυση νέων δομών, ενώ όλοι περίμεναν την αποσυμφόρηση!

 

Σε ό,τι αφορά τη Χίο η ανησυχία είναι μεγαλύτερη, καθώς τα στρέμματα που έχουν επιταχθεί είναι σχεδόν τριπλάσια από αυτά στη Λέσβο και στη Σάμο, οπότε πιθανά και οι μετανάστες που θα στεγαστούν στη νέα δομή θα είναι τριπλάσιοι!

 

Οι βουλευτές της Ν.Δ. στα πέντε νησιά εμφανίζονται ως Πόντιοι Πιλάτοι…, στηρίζοντας τα κυβερνητικά σχέδια, αντί να πιέζουν για την αλλαγή τους και την αποσυμφόρηση των νησιών, όπως ζητούν οι τοπικές κοινωνίες. Ειδικότερα ο Ν. Μηταράκης, εμφανίζεται ο πλέον ένθερμος υποστηριχτής των σχεδίων αυτών και μάλιστα υπουργοποιήθηκε!

 

Οι βουλευτές αυτοί θα έπρεπε να είχαν σταθεί δίπλα στις κοινωνίες και να πίεζαν την Κυβέρνηση με ανεξαρτητοποίηση, εφόσον προχωρούσε τα σχέδια για τα ΠΡΟΚΕΚΑ. Αυτοί οι Βουλευτές όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά είδαμε και τον Ν. Μηταράκη να προτιμά την υπουργική καρέκλα, παρά να σταθεί δίπλα στην τοπική κοινωνία και το παλλαϊκό αίτημα για την αποσυμφόρηση!

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

12

image

image

Newsletter