twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 15:12
Εκτύπωση

12

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας οι μετανάστες που έχουν έρθει λαθραία από τα μικρασιατικά παράλια αριθμούνται στους 7.990! Αν συνεχίσουν να έρχονται με τον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα αγγίξουν το 1/3 του μόνιμου πληθυσμού του νησιού. Σε χειρότερη κατάσταση βρίσκονται Λέσβος και Σάμος. Στη Λέσβο ο αριθμός λαθρομεταναστών είναι 26.974 και στη Σάμο 10.711!

 

Γύρω από τους λαθρομετανάστες έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός που κερδίζει από αυτούς. Για παράδειγμα δημοσιεύματα έχουν αναδείξει τα τεράστια κέρδη που υπάρχουν γύρω από τη σίτιση των λαθρομεταναστών, αλλά παράλληλα έχει αναδειχτεί και ο ρόλος κάποιων ΜΚΟ.

 

Η συζήτηση αυτή τη στιγμή πρέπει να φύγει από το ΠΡΟΚΕΚΑ και στο τραπέζι πλέον να συζητούνται λύσεις άμεσων μαζικών απελάσεων. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορεί ολόκληρη η Αφρική και ολόκληρη η Ασία να έρθει στην Ευρώπη! Τα εκατομμύρια των ευρώ που δαπανώνται για τους λαθρομετανάστες θα πρέπει να κατευθυνθούν στα υπανάπτυκτα κράτη για την ανάπτυξη τους, μόνο έτσι θα σπάσει το κύμα των λαθρομεταναστών, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι οικονομικοί μετανάστες.

Γράφει: ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

1+1=….

12

12

image

image

Newsletter