twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 18:22
Εκτύπωση

imageΟ Στ. Καμπούρης επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ωστόσο άτομα που πρόσκεινται στον πολιτικό χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ, τον θεωρούν «πολιτικά λίγο». Έτσι, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες να βρεθεί πρόσωπο που θα μπορέσει να αποτελέσει έναν ισχυρό πόλο απέναντι κυρίως στον Στ. Κάρμαντζη.

 

Αναφορικά με τον Στ. Καμπούρη υπενθυμίζουν ότι μόλις και με τα βίας καταφέρνει να εκλεγεί, μάλιστα το 2010 κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο εκλογοδικείο, ενώ στις τελευταίες εκλογές «μετανάστευσε» στα Καμπόχωρα για να καταφέρει να εκλεγεί. Συνεπώς δεν μπορεί να εμφανίζεται ως υποψήφιος δήμαρχος ένας άνθρωπος που συγκεντρώνει πάντα χαμηλή προτίμηση στους ψηφοφόρους. Επιπρόσθετα είναι ένα πρόσωπο που ταυτίζεται με το σκληρό ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων (Μαντέλη, Τσοχατζόπουλου κ.α.), οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να πετύχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο από την άλλη στα θετικά του κάποιοι καταγράφουν τη συνεπή πολιτική στάση του στον πολιτικό χώρο του.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες της ChiosPress κάνουν λόγο ότι ασκούνται πιέσεις στον Κ. Τριαντάφυλλο για να ηγηθεί ενός μεγάλου υπερκομματικού δημοτικού συνδυασμού, ενώ μέχρι στιγμής κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Π. Λαμπρινούδης, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο ίδιος αποσυρθεί από τα δημοτικά θα στηρίξει την υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου, αδειάζοντας τον Στ. Καμπούρη.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter