twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 22:33
Εκτύπωση

imageΜεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί δικαιολογημένα στους γονείς του 11ου Νηπιαγωγείου Χίου, καθώς λίγο πριν το Πάσχα, εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της σχολική κοινότητας επέβαλλαν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς ένα νήπιο από το Ιράκ, το οποίο δεν είναι επαρκώς εμβολιασμένο. Επιπρόσθετα τίθενται και άλλα ζητήματα αναφορικά με την εκπαιδευτική διαδικασία (η γλώσσα, η κουλτούρα κ.α.)

 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την ανησυχία των γονέων, οι οποίοι απέστειλαν τους προβληματισμούς τους στους αρμόδιους.

image

Από το συμβάν αυτό είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος που υφίσταται ρατσισμό στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Έλληνας, ο οποίος αγωνίζεται για να πληρώνει τους φόρους του και έχει το δικαίωμα να μην έχει άγχος όταν στέλνει το παιδί του στο Νηπιαγωγείο. Επιπρόσθετα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν δημιουργείται ένα νηπιαγωγείο, όπου τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα φοιτούν, θα μαθαίνουν τα ελληνικά και θα είναι με τους όμοιούς τους. Γιατί θα πρέπει να γίνει αυτό το ανακάτεμα, το οποίο προκαλεί αντιδράσεις.

 

 

Γράφει: ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

1+1=....

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter