twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 19:35
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPic12.313 ευρώ θα δαπανήσει ο Δήμος Χίου για να φτιάξει site, που θα μπορούσαν να αποτελούν τμήματα του κεντρικού site του Δήμου Χίου, οπότε τούτη την ώρα η σκοπιμότητα είναι υπό αμφισβήτηση, ειδικά όταν απαιτούνται τόσα λεφτά.

 

Μάλιστα το ένα από τα πέντε site ανέλαβε από τη διαγωνιστική διαδικασία να το κατασκευάσει ο Μ. Τέττερης, ο οποίος είναι πρώην σύμβουλος του Βουρνού και τώρα έχει μεταφερθεί στο Λιμεννικό Ταμείο.

 

Το site που θα κατασκευάσει ο κ. Τέττερης έχει τίτλο: «Δικτυακός τόπος για την αγορά ακινήτων απασχόληση», ενώ παρόμοιο τίτλο έχει το site που θα κατασκευάσει η TRUTHWEBMEDIA I.K.E.. Συγκκριμένα «Δικτυακός τόπος για την απασχόληση».

 

Φυσικά στη Χίο υπάρχει το chiosjobs.gr υπό την αιγίδα της περιφέρειας, που κατά μια περίεργη σύμπτωση το κατασκεύασε και πάλι ο κ. Μ. Τέττερης! 

Image and video hosting by TinyPic

Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε την παράδοση των έργων και θα επανέλθουμε. Δική μας εκτίμηση τούτη την ώρα είναι ότι πρόκειται για έργα που δεν χρειάζεται ο Δήμος Χίου και συνεπώς πετιούνται λεφτά, εκτός βέβαια εάν πρέπει να δικαιολογηθούν μισθοί του παρελθόντος.

 

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter