twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 17:54
Εκτύπωση

12

Η Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου (Π.Ε.Κ.Ε.Β.) παρουσιάζει το έργο του Ρομπέρτο Κόσσα, "La nona", το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

 

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Παχουνδάκη και σκηνογραφία της Δήμητρας Λαμπρέτσα, αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό με την εξαιρετική ερμηνεία και την ποιότητα της παράστασης.

 

Το έργο "La nona" αποτελεί ένα κλασικό κείμενο του Αργεντίνικου θεάτρου, γνωστό για τον δυναμισμό και την έντονη συναισθηματική φόρτιση. Μέσα από την ιστορία της οικογένειας που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις παράξενες συνήθειες της γιαγιάς τους, το έργο εξερευνά θέματα όπως η οικογενειακή δυναμική, η γενεαλογική συνέχεια και οι κοινωνικές πιέσεις.

 

Η είσοδος για την παράσταση ορίζεται στα 8 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους, με σκοπό την προσιτή πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό.

 

Για κρατήσεις εισιτηρίων και περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22710-92428 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

12

image

image

Newsletter