twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 16:16
Εκτύπωση

Η ΠΕΚΕΒ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Νη-Sea Street Art Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουλίου. Το φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει τις τέχνες και να προσφέρει στους καλλιτέχνες μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους σε ένα ευρύ κοινό.

14

Το 2ο Νη-Sea Street Art Festival θα εκτείνεται από τον Άγιο Νικόλαο Νησί έως το κολυμβητήριο της ΠΕΚΕΒ. Στο χώρο αυτό, θα στηθεί μια υπαίθρια αγορά, όπου οι χειροτέχνες, εικαστικοί, επαγγελματίες και σύλλογοι θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να πουλήσουν τα έργα τους. Επιπλέον, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικά και χορευτικά σχήματα, που θα συμμετέχουν στις διάφορες εκδηλώσεις.

13

Η ΠΕΚΕΒ, ως οργανωτής του φεστιβάλ, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες, χειροτέχνες, εικαστικούς, επαγγελματίες, συλλόγους, μουσικά και χορευτικά σχήματα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ να επικοινωνήσουν με τη Μαρία Φαφαλιού στο τηλέφωνο 6974079811. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καλλιτέχνες να διαδώσουν το έργο τους, να δικτυωθούν με άλλους δημιουργούς και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα ενός διεθνούς φεστιβάλ.

12

12

image

image

Newsletter