twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 18:16
Εκτύπωση

12

Πριν από λίγα λεπτά ο Γιάννης Πίττας με επίσημη δήλωσή του αποσύρει ουσιαστικά τη στήριξη του στον Συνδυασμό του Γιάννη Μαλαφή και παρέχει στήριξη στους Συνδυασμός Καραβασίλη και Τριαντάφυλλου, με ορίζοντα και τη δεύτερη Κυριακή, καλώντας τους δύο επικεφαλής να κάνουν ότι μπορούν για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Χίου.

 

Η ChiosPress πρώτη και έχοντας αξιόπιστο και έγκυρο ρεπορτάζ, όπως πάντα, είχε ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό της για τη σημαντική αυτή πολιτική εξέλιξη. 

 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Πίττα: 

"Είναι καιρός να ανανεωθεί το πολιτικό σκηνικό στον Δήμο Χίου.  Έχουμε ανάγκη από νέα πρόσωπα, ανθρώπους καθαρούς, δημιουργικούς, χρήσιμους και προπαντός με την ικανότητα και την προθυμία να προσφέρουν στο νησί μας. Πιστεύω πως αυτά τα χαρακτηριστικά εκπροσωπούνται πλήρως από τον Συνδυασμό «Συμμαχία Αξιών» με επικεφαλής τον Κώστα Τριαντάφυλλο και από τον Συνδυασμό «Χίος Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη. Πρόκειται για συνδυασμούς που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια και τις παραταξιακές διαφορές, προσφέροντας μία πραγματικά υπερκομματική προοπτική, κάτι που κανένας άλλος συνδυασμός δεν παρέχει. Στοχεύουμε σε μία Χίο πιο δυναμική, ανοιχτή και ανεκτική, όπου ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στη δημόσια ζωή και η λειτουργία του δήμου Χίου θα διέπεται από την αντίληψη της ισότητας όλων των πολιτών. Η προσφορά στην κοινωνία είναι κεντρική αξία για εμένα και είμαι βέβαιος πως με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και τον Γιάννη Καραβασίλη θα μπορέσουμε να φέρουμε τη Χίο σε ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης και προόδου. Καλώ τους προσωπικούς και πολιτικούς μου φίλους να αγωνιστούν δυναμικά για την επικράτηση την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή των αρχών και των αξιών που έχει ανάγκη ο Δήμος Χίου και καλώ τους δύο επικεφαλής να υπερβούν όλα τα εμπόδια προς αυτήν την κατεύθυνση

12

image

image

Newsletter