twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 18:13
Εκτύπωση

12Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του Αλκιβιάδη Στεφανή στη Χίο. Από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό το Αιμιλιανού Ευαγγελινού, ωστόσο εδώ πρέπει να κρατήσουμε την καραμπόλα με τον θείο του Παντελή Βρουλή και αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Επίσης για το ψηφοδέλτιο του Στεφανή ακούγονται και τα ονόματα των Μανάρα και Βιτέλλα. Και οι τρεις είναι γνωστό ότι ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του Νότη Μηταράκη.

Από εκεί και πέρα ακούγονται και τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων Νομικού και Λεγάτου.

 

Ακόμη ένα άτομα που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Νότη Μηταράκη και φέρεται να είναι υποψήφιος με τον Α. Στεφανή είναι και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου, Λ. Μπλάτζιος.

 

Στα πρόσωπα που θεωρούνται ότι είναι σχεδόν σίγουρα για το ψηφοδέλτιο του Α. Στεφανή συγκαταλέγεται και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Π. Μπουγδάνος, ο οποίος βρέθηκε και στη Λέσβο στην εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Στεφανή από τον Πρωθυπουργό.

 

Ακόμη για το ψηφοδέλτιο του Στεφανή ακούγονται τα ονόματα των Τόπακα και Κοντούδη, με τον δεύτερο ωστόσο να κοιτάζει και προς τον δήμο.

 

Επίσης έχει ακουστεί και το όνομα του ιατρού Κ. Γκιάλα.

 

Τέλος έχει ακουστεί και το όνομα του μηχανολόγου μηχανικού, Στέλιου Μενδώνη, ο οποίος είχε ουσιαστικά στήσει σε πολύ μεγάλο μέρος το ψηφοδέλτιο νίκης του Μαν. Βουρνού το 2014. Η περίπτωση του Μενδώνη, εφόσον τελεσφορήσει, δίνει και υπερκομματικά στοιχεία στον συνδυασμό Στεφανή, ο οποίος μέχρι στιγμής βρίσκεται στα στενά κομματικά όρια της Νέας Δημοκρατίας.

 

12

image

image

Newsletter