twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 21:53
Εκτύπωση

12

Ο πρώην προϊστάμενος της ΔΔΕ Χίου, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, καταθέτει την σκληρή κριτική του για την μετεκλογική δήλωση της Κωνσταντοπούλου. Σε μια ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ευαγγελινός εκφράζει την απογοήτευσή του για την στάση και τις δηλώσεις της πολιτικού.

 

Συγκεκριμένα, ο Ευαγγελινός κατηγορεί την Κωνσταντοπούλου για την απρονοησία και την περιφρόνηση που δείχνει τόσο προς τους συνεργάτες της όσο και προς τους πολίτες. "Η χειρότερη μετεκλογική δήλωση είναι της Κωνσταντοπούλου. Όχι ότι αυτή κάνει για 100 βουλευτές αλλά ότι οι βουλευτές της κάνουν για 20. Δηλαδή το 1/5 του δικού της μεγέθους," γράφει.

 

Την κατηγορεί για την "τρέλα του μεγαλείου" και μια "καθαρά φασιστικής λογικής δήλωση" που "είχε την απρονοησία να ξεστομίσει." Ο κ. Ευαγγελινός αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν οι βουλευτές της να την ακούνε αμέριμνοι και χαρακτηρίζει την κατάσταση ως "αξιοθρήνητη και γελοία."

 

Επιπρόσθετα, δεν παραλείπει να αναφέρει τον Αλέξη Τσίπρα στην κριτική του, προσθέτοντας ότι "τουλάχιστον ο Τσίπρας υποτίμησε και τα έβαλε με όλη την κοινωνία."

 

Η σκληρή αυτή ανάλυση του Ευαγγελινού προκαλεί σίγουρα πολλές συζητήσεις και ανοίγει νέους διαλόγους για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Είναι εμφανές ότι τα λόγια του προέρχονται από μια βαθιά απογοήτευση για την συμπεριφορά και την στάση που δείχνουν ορισμένοι πολιτικοί στο έργο τους.

 

Η κατάσταση που αναδεικνύει ο κ. Ευαγγελινός απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση και αναθεώρηση των πρακτικών των πολιτικών και της σχέσης τους με τους πολίτες και τους συνεργάτες τους.

12

12

image

image

Newsletter